در محل آزمون که ما بودیم تمام پروتکلهای بهداشتی اجرا شده بود
ناشناس
|
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
2
پاسخ
کجاش خوب بوذ
م
|
|
۰۸:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
5
پاسخ
آیا تونستید جلو ورود موبایل و تقلب را هم بگیرید این که از کرونا بدتره؟ چرا نظارت بر فروش سوال و تقلب ارسال کلید در سرجلسه با تلفن همراه و فروش صندلی کم هستش؟؟؟ ؟؟
ناشناس
|
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
1
1
پاسخ
من کنکور دادم در جمعه ۱۷ ام،دانشگاه علامه در دهکده المپیک،هم جای من خوب بود .هم دانشگاه خوب برگزار کردند و فاصله هم ۲ متر بود و اطرافم هم اصلا صندلی خالی بود و در و پنجره ها باز بود ولی این یک مورده....و من واقعا شانس آوردم جای خوبی افتاده بودم،غرب تهران و مرکز کشور ولی بچه ها از شهرهای دیگه همگی راضی نبودن و می گفتن فاصله حفظ نشده و اون طور که باید پنجره ها باز نبوده و غیره....یعنی شرایط درست تقسیم نشده برای همه.با وجود همه اینا من با برگزار نکردن کنکور مخالفم و کنکور رو درست ترین معیار برای قبولی به دانشگاه میدونم.سوای معدل گذشته و رشته گذشته شما برای همه سوالها یکی هست.این عادلانه است.در هر صورت از بابت حوضه ای که خودم توش بودم تشکر میکنم که خیلی تمیز و مرتب بودن و با احتیاط بودن.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
3
پاسخ
فاصله گذاری اصلا رعایت نشده بود.مثل هر کنکور دیگه ای که سال های قبل برگذار میشد بود.
ناشناس
|
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
2
پاسخ
لطفا کنکور رابه تعویق بیندازید جان بچه های را به خطر نندازید
ناشناس
|
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
1
3
پاسخ
من خودم ازمون رو شرکت کردم و اصلا هم موقع ورود و خروج فاصله گذاری ها رعایت نشد
رضا ایرانی
|
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
2
پاسخ
آمفی تئاتر در امیرآباد روبروی کوی دانشگاه
فاصله ها یک متر هم نبود
نکنه چشم ما هم تکنیکی عکس میگرفت؟
ناشناس
|
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
3
1
پاسخ
من امسال ارشد شرکت کردم.استان اصفهان با رعایت کااامل پروتکل ها بود.
واقعا فکر نمیکردم اینقدر دقیق رعایت بشه باخیال راحت ازمون دادیم.تعداد داوطلبای روز پنجشنبه هم 321هزار نفر بود یعنی تعدادمونم خیلی کم نبود.
خداقوت میگم به همه عوامل #دانشگاه_اصفهان
بچه های کارشناسی خیالتون راحت باشه این اخبارای کذب فقط برا تضعیف روحیتونه