آقای نادران هنوز از این مجلس انقلابی چیزی ندیده ای. منتظر باشیدفاجعه های بیشتر در راه است.
ناشناس
|
|
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
4
37
پاسخ
برخی در مجلس کشور داری رو با خاله بازی اشتباه گرفته اند! انصافا امور مالی شخص خودتان را به امثال بذرپاش می دهید که این سازمان کشوری رو بش سپرده اید؟! چه بذری برایتان پاشیده بود که بهش پست دادید؟!
ناشناس
|
|
۰۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
0
32
پاسخ
جناب نادران هنوز نمی دانند که استعفا در قاموس مسئولین کشور ما جای ندارد چون همه به خیال خودشان, فقط برای خدمت کردن آمده اند! ضمنا ایشان چرا خودش استعفا نمی دهد و خیال یک ملت را راحت نمی کنند؟
محمد اکرامی
|
|
۰۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
0
21
پاسخ
وضعیت به شکلیه که کسی انتظار اصلاح چیزی رو از مجلس جدید نداره ... فقط خرابکاری های خودشون رو بتونن جمع کنن شاهکار کردن!!!!
حسن
|
|
۰۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
0
31
پاسخ
بذر پاش گیت ضربه دیگری به اصولگرایان و کاهش بیشتر پایگاه اجتماعی انها خواهد بود.اگر امروز اصولگرایان این موضوع را حل نکنند روزی میشود مثل احمدی نژاد که بعدا گفتند از ما نبود.
مجتبی
|
|
۰۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
1
45
پاسخ
زمانی که مدیر عامل سایپا بود چه لیاقتی از خود نشان داد که الان این سمت مهم رو بهش دادید
نقد و پرسشگري
|
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
0
27
پاسخ
مجلسي كه نماينده اكثريت جامعه نباشه تصميماتش هم تصميمات حداكثري نيست. وقتي طيفهاي مختلف در مجلس حضور ندارند اقليتي به حداكثريت نظر ميدهند و انتخاباتشان هم تماما مطابق پيشبرد حزب مطبوعه است .
متاسفانه آن سازماني كه جايگاه مديريت ارشدش اينقدر اما اگر دارد چطور ميخواهد در تصميم سازيها و تصميم گيريها بر اساس مر قانون باشد و شرح وظايفش . مطمئنا در انتخاب آن جايگاه رانتها و زدوبندهائي صورت گرفته كه براي پوشيده ماندن آن زد و بندها بايد بي قانوني هائي انجام گيرد.
راستي اگر بذر پاش برود قاليباف با آن همه حمايت چطور در جايگاه رياست مجلس مجددا قرار ميگيرد.
پس هر گونه است بذر پاش بايد بماند.
#بذر پاش گيت
تابي مثل هميشه چاپ نكن
ناشناس
|
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
5
15
پاسخ
بهتر در سایتتون رو ببندید چون فقط نظر اتی رو که باب میلتون نشر میدهید
ایرانی
|
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
0
15
پاسخ
مسئولان موزه بیشتر دقت کنند، احتمالاً چیزهای دیگری هم گمشده و خبر ندارید!
سید ح
|
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
1
20
پاسخ
مجلس قبلی بهتر بود . این مجلس با هزینه میلیاردی روزانه و با توجه به درصد پایین رای دهندگان و با توجه به ادعای بسیار بزرگ خود و با توجه به حضور قالیباف و حکم حکومتی نمی تواند در راس امور باشد و هیچ تاثیری ندارد