۴۲سال در اقتصاد ایران بودید و نتایج:
-وابستگی به نفت پابرجاست
- تولید بیمار و ناتوان است
- تعامل با کشورها بسیار ضعیف
- دلار از ۷ تومان به ۲۵۰۰۰تومان رساندید
- مسکن و تورم و بیکاری و... در اوج
-نبود سرمایه گذار خارجی و اقتصاد سراسر رانتی
میشه کمی صادقباشید و بگید در اقتصاد نتیجه ای برای مردم نداشته ایم...
پاسخ ها
م م
||
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
باید دولت مستقل و مستقل و مستقل و اقتصادان باشد
وسلام
وقتی درآمد حاصل از فروش نفت نیست همه یاد تولید ملی میوفتن داد سخن میدن.. بیشتر از چهل سال فقط حرف تحویل دادند. یادمهست در دهه شصت یه برنامه تلویزیونی بود به اسم سیمای اقتصاد ما. کلا کارش این بود که دولت های قبل انقلاب فقط دنبال مونتاژ بودند و بهایی به کشاورزی نمیدادند و چه وچه. حالا همون چند تا صنعت نیم بند ملی مثل نساجی، کفش، لوازم خونگی، اتومبیل کجا هستند؟ غیر از مونتاژ اتومبیل های چینی و کره ای مابقی همه در حال احتضار ند و به محض بالا رفتن دلار و کمبود مواد اولیه تولیدشون متوقف میشه. کلا صنعت رو با واردات بخصوص از چین نابود کردن. بازم ادامه داره بجای اینکه کمر همت ببندن رفتن سراغ چین که کمکمون کنه!!! ؟
تحلیلهای اقتصادی آقای دکتر خوش چهره قبل از انتخاب احمدی نژاد یادمان نرفته. کجایی دکتر
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۳
بهترین سال های اقتصاد مربوط به دولت دکتر احمدی نژاد است که آقای دکتر خوش چهره و دوستان مشابه ایشان در مجلس هفتم مسیر توسعه را چنان رقم زدند که به اینجا رسیدیم. اکنون به جای پاسخگویی ، مدعی شدتد؟
خیلی وقت است که همه طلا و دلار میخرند حتا فامیل های نزدیک من که بسیار بسیار اصولگرای هستند دلار و طلا میخرند و ریال نگه نمی دارند یا زمین و خانه میخرند
متاسفانه این روزها داریم میبنیم که دادگاه مقامات سابق بانک مرکزی پر شده از فسادهای کلان. و قطعا این حرف دکتر خوش چهره هم داره نشان می دهد که برخی افراد فاسد هستند که دلشان برای حفظ ارزش پول ملی نسوخته. نهادهای نظارتی باید گوش این افراد را بپیچند زودتر
همه نابسامانیها از حمایت یک نهاد غیر دولتی و خود دولت از بورس هست که باعث شده همه چیز ارزشش رو از دست بده، در واقعیت سهام بورس بی ارزش تر از همه چیز است ولی فعلا همه کشور رو فدای بورس ورشکسته کردن. یکی از موثر ترین راههای بهبود وضع کشور، دخالت نکردن نهادهای خاص در اقتصاد است.