جالب اینه که پلیس رومانی و دولت رومانی هیچ نظری نمی دهند و سکوت کرده اند و به احتمال قوی یک معامله شیرین انجام شده است که سکوت کنند. هر موقع کیهان و جناب روح ا.. حسینیان کشورهای خارجی را متهم می کنند یقینا می دانیم این قتل یا نمایش قتل در داخل کشور طراحی شده است.
ناشناس
|
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
0
2
پاسخ
سه شنبه ۳ تیر ساعت ۱۱:۱۳
دلار(اسکناس) ۲۰۴۰۰
دلار(حواله) ۲۱۰۰۰
سکه ۸۶۰۰۰۰۰
ارزو برجوانان عیب نیست !!!
ناشناس
|
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
0
2
پاسخ
این آقای سلیمی نمین از کی کارشناس سیاسی شده؟ او یک فرد است که در کشور ملکه طب خونده و در راس یک سازمان دولتی تاریخ پژوه قرار داده شده!! و تا حالا خدا وکیلی یه حرف منطقی از ایشون شنیده نشد. احمدی نژاد اتفاقا با یه کاپشن اومد و با یه کاپشن هم رفت وگرنه از نارمک می رفت شهرک غرب و یا اقدسیه!!
اردشیرخان خیرباشه؟؟ آخرعمری خیلی حرف میزنی....سرپیری ومعرکه گیری...
ناشناس
|
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
2
11
پاسخ
اقای زاهدی داری تند میری حواست باشه از اینجا رانده و از انجا مانده نشی...این اخر عمری مال دنیا ارزشش را ندارد...
ناشناس
|
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
0
7
پاسخ
سفارت ایران در رومانی چرا به وظایف قانونی خود عمل نمی کند؟ مگر تایید گواهی فوت به عهده سفارت نیست؟ آیا کنسول جسد را دیده و شناسایی کرده؟ اگر نه چرا؟
ناشناس
|
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
0
4
پاسخ
قوامی: اصلاحطلبان فعلا فردی در قد و قواره ریاستجمهوری ندارند
البته اگر انتظار ایشان در حد کاندیدهای دائمی اصول گرایان ( ... ) باشد همان بهتر که کاندید نداشته باشند.
ناشناس
|
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
1
5
پاسخ
با این حدود از اختیارات و این روش پاسخگویی ، ریاست جمهوری از اداره کردن یک نانوایی آسانتر است و قد و قواره نمی خواهد. مسئول نانوایی باید به مشتریان و کارگران خودش پاسخگو باشد ولی مسئولین ما پاسخگوی احدالناسی نیستند علی برکه الله.