نه جای تعجب است و نه خبر جدید. چند روز بعد از حمله به تأسیسات نفتی عربستان، مقامات ارشد نظام مانند آیت الله سید احمد علمالهدی و دیگران با افتخار نقش ایران در آن را تأیید کردند. حالا چرا این حاشا کردن بیهوده و باورنکردنی؟
ناشناس
|
|
۰۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
1
12
پاسخ
مگه نمی گید آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. پس چرا اینقدر بحث می کنید.
ناشناس
|
|
۰۷:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
13
1
پاسخ
مرگ بر سازمان ملل
ناشناس
|
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
3
7
پاسخ
این همه موشک منشا آمریکایی داره مگه اتفاقی افتاده؟
ناشناس
|
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
0
4
پاسخ
دارای منشا ایرانیه چیه دیگه! خب بنویسین ساخت ایران بوده.
ناشناس
|
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
3
6
پاسخ
من واقعاً نمی دانم چرا این سایت های ایرانی (مانند تایناک) که بهر حال چند در صدی از نظر مخالفان را منتشر می کنند این همه در نشان دادن آرا دستکاری می کنند. مثلاً وقتی به آرا نگاه می کنی به عنوان مثال نشان می دهد موافقین 8 اما وقتی رای می دهی می شود 578. واقعاً چرا؟ آیا این نوعی شیره مالیدن سر مردم نیست.
ناشناس
|
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
1
15
پاسخ
تحریم ها که کاغذپاره بودن! نگران چی هستید؟!
ناشناس
|
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
1
14
پاسخ
هروقت به نفع ما بگن خوبن و راستگو!هرجابه ضررماست متناقض میشه!!والله همه عالم وآدم میدونن که ایران به حوثیهاکمک تسلیحاتی میکنه خودتون هم بارها اینوراونورگفتین دیگه کجاش متناقضه الله واعلم !
ناشناس
|
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
0
11
پاسخ
آقا به گفته دکتر ظریف مگه مردم ایران بخاطر کمک به مردم مظلوم یمن و غزه و ... تحت فشار تحریم قرار گرفتن افتخار نبود. حالا که سازمان ملل به کل دنیا اعلام کرده ما به انصار الله یمن کمک نظامی کردیم پس چرا نفی اش میکنید. به قول شما گوترش نوکر امریکا و انگلیس و عربستانه، الان که سبب خیر شده پس چرا از این سخنان استقبال نمیکنید؟ چون این نظرات در این مقطع حساس کنونی به ضرر کشوره ؟ حدسم درسته؟
سید امیرحسین
|
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
4
2
پاسخ
روی موشکها زده ساخت ایران؟! با عقل جور درمیاد بنظرتون؟ احیاناً رو موشکها ننوشته داداش ما اومدیم بیگیرش :دی