متاسفانه فساد در کشور چنان ریشه پیدا کرده که با اعدام این دو نفر مشکلی حل نمی شود وقتی فساد در رده های کلیدی مانند نماینده ومدیر عامل هستش هیچوقت فساد پاک نخواهد شد قوانین نویسان در مجلس همیشه با یک جمله یا تبصره راه فساد را باز نگذارند اگر قوانین راه فساد را ببندد چگونه این همه خودرو توسط یک نفر در پارکینگ نگهداری شده؟؟؟؟؟!!!!!!!
سلام بر تابناک
اقا یک کلام واردات خودرو را آزاد کنید مشکل فساد و رانت خودرو حل میشه باور کنید تولید کننده جنس فاقد کیفیت و آدم کش و عاملان انحصار صنعت خودرو گناه و جرمش بزرگتراز محتکر خودروی نا ایمن است این سلطان با احتکار چند خودروی فاقد کیفیت اگه به بازار ضربه زده و قیمت رو برده بالا جان چند نفر را از مرگ نجات بده
اقا اگه راست میگین،اگه دنبال برقراری حکومت عدل علی هستین،شما رو بخدای علی قسم میدم اگه البته مسلمونید،بزارید این سلطان ماشین یا هر سلطان دیگه ای رو در رو با مردم حرف بزنه.مگه نه اینکه مردم یکی ومهمترین، باز خواست کنندهای یک حکومت هستن؟!!
به نظرم با اعدام علاقه به خرید خوردو کم میشه.
یادم هست با اعدام سلاطین سکه و ارز التهاب بازار کم شد و سرمایه رفت سمت خودرو و ملک الان حتما میره سمت بورس
اعدام نه قبلا چیزی را حل کرده ونه در آینده چیزی را حل می کند .شرایط را عوض کنید .مسئول واقعی سیاستی را که آدم ها را به فساد می کشد باز خواست کنید.اعدام فقط نکبت را گسترس می دهد وسیاهی را حاکم میکند .