تا زمانیکه اعمال ناشایست تماشاگران تیم های عزیز دوردانه پایتخت نادیده گرفته شود این وضعیت پابرجا خواهد بود شعارهای تند و نزادپرستانه، فحش های رکیک و انداختن نارنجک های دستی به داخل میدان متاسفانه این پیامدها را به دنبال دارد. بهتر است به جای توهین به دیگران و تکبر و خودبرتر بینی بی حد و حساب و کوچک شمردن دیگران مثل گفتن جملاتی مانند نویسنده این مطلب که بحرین یک تیم درجه دو آسیایی است و یا دو تیم دردسرساز عربی و تحریک تماشاگران، به فکر دوستی و احترام به بقیه ملت ها و آرام کردن جو ورزشگاه ها و برد جوانمردانه باشیم.
ناصر
|
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
2
9
پاسخ
یک برجام ورزشی امضا کنیم حل میشه!
علی
|
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
5
4
پاسخ
مسابقات مقدماتی جام جهانی زیر نظر فیفا برگزار میشه و تصمیم گیرنده اصلی فیفاست و اعتراض به موقع و محکم ایران میتونه مانع اجحاف به تیم ملی بشه.
ناشناس
|
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
16
پاسخ
آخه فیفاانقدراحمق نیست که دست اندرکاران اینروزهای فوتبال مملکت مافکرمیکنندبااینهمه فساددرفوتبال ایران اصلا نبایدصعودکنه وبه جام جهانی بره!
ناشناس
|
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
6
پاسخ
اتفاقا طرح خوبیه
شما هم که همه چیو دسیسه میبینین
تو روزگار کرونایی توقع دارین بازی ها مثل قبل میزبان و مهمان و تماشاچی داشته باشه
کشوری هم که میزبان برگزاری تجمیعی میشه جدای از زیرساخت مناسب ورزشی باید جز کشورهایی باشه که کمتر درگیر کرونا هستن
به نظرم قطر میزبان خوبیه
شما هم بهتره دست از تفکرات دای جان ناپلئونیتون بردارینو و انقد به فوتبال گیر ندین
ناشناس
|
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
7
پاسخ
ایران در همهٔ مسایل مشکل دارد ، حتی در طرح مقابله با ویروس کرونا هم مشکل دارد ؟بهترین گزینه برای ایران ، قرنطینه در همهٔ موارد است ؟، حتی با چین ،و ،روسیه ؟،،
ناشناس
|
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
6
پاسخ
اصلا بهتره تمام تیم های ایرانی رو به خاطر سیاسی بازی هائی که در می آرند، محروم و خیال همه رو راحت و التهابات و افسردگی ملی رو که بعدا ایرانی بعد از شکست تیم ملی دچارش می شند رو از بین ببرند. تیمی که بخواد با حضور صد هزار نفر و جنگ اعصاب و ساز و دهل و شعار از تیم دیگه ببره که کاری نداره!! همین بحر ین فسقلی هم بلده، هم در فوتبال و هم در هند بال. خفت بالاتر از این. بعد آقایون فقط در فکر ریاست این و اون فدراسیون هستند و بس و جناب وزیر ورزش هم ناظر و تماشاچی!!