 در اتاق فکرسازمان تبلیقات اسلامی چه می گذرد که نتیجه اش می شوداین ایده خلاقانه!!! تازه متوجه شدیم چرا وضع تبلیغات اسلام وشعایردینی بین مردم وبه خصوص جوانان این مملکت تااین قدراسفناک است؟بااین ایده های مشعشع می خواهیم عقایدبه حق تشیع وراه امام حسین رابه جهانیان نشان دهیم؟به نظرمی رسد بایدتغییرات اساسی درسطح مدیران  ایجادشود.
 							 							در اتاق فکرسازمان تبلیقات اسلامی چه می گذرد که نتیجه اش می شوداین ایده خلاقانه!!! تازه متوجه شدیم چرا وضع تبلیغات اسلام وشعایردینی بین مردم وبه خصوص جوانان این مملکت تااین قدراسفناک است؟بااین ایده های مشعشع می خواهیم عقایدبه حق تشیع وراه امام حسین رابه جهانیان نشان دهیم؟به نظرمی رسد بایدتغییرات اساسی درسطح مدیران  ایجادشود. 							 						 بسیاری از مشکلات حاصل نظارت استصوابی است ولی جناب کاتب این همان است که شما و دوستان ایجاد کردید
 							 							بسیاری از مشکلات حاصل نظارت استصوابی است ولی جناب کاتب این همان است که شما و دوستان ایجاد کردید 							 						 برای راهپیمایی روز قدس ،یه سهمیه بنزین هم در نظر بگیرین،خوبه باعث تشویق مردم میشه
 							 							برای راهپیمایی روز قدس ،یه سهمیه بنزین هم در نظر بگیرین،خوبه باعث تشویق مردم میشه 							 						 پیشنهاد برگزاری راهپیمایی خودرویی روز قدس ? بد نیست ولی محدوده باید خیلی وسیع باشه و از ورود خودروها بیش از حد به یک محدوده جلوگیری بشه ...خلاصه مدیریتش فوق العاده سخته وگرنه فکر خوبی بود .... میشه در بزرگراه ها و خیابان های خاصی حرکت کنند با پرچم و  این چیزا
 							 							پیشنهاد برگزاری راهپیمایی خودرویی روز قدس ? بد نیست ولی محدوده باید خیلی وسیع باشه و از ورود خودروها بیش از حد به یک محدوده جلوگیری بشه ...خلاصه مدیریتش فوق العاده سخته وگرنه فکر خوبی بود .... میشه در بزرگراه ها و خیابان های خاصی حرکت کنند با پرچم و  این چیزا 							 						 آقا میشه نمازجمعه رو هم با ماشین بیایم بخونیم؟
 							 							آقا میشه نمازجمعه رو هم با ماشین بیایم بخونیم؟ 							 						 نصف اعضای شورای نگهبان با رای مجلس انتخاب می شوند بعد همین نصفه می توانند کل مجلس را رد صلاحیت کنند!!!! و باز هم همین نصفه می توانند همه مصوبات مجلسی که آنها را تایید کرده است را رد کنند!!!!!
 							 							نصف اعضای شورای نگهبان با رای مجلس انتخاب می شوند بعد همین نصفه می توانند کل مجلس را رد صلاحیت کنند!!!! و باز هم همین نصفه می توانند همه مصوبات مجلسی که آنها را تایید کرده است را رد کنند!!!!!