ما مردم ایران خاطرات بد متنوع و متعدد زیادی در مورد اختلاس، کلاه برداری، زدوبند ، رانت خواری ، حق خوری و . . . داریم و فکر می کنم در این زمینه از مجرب ترین مردم دنیا هستیم و اون هم به خاطر نو آوری و خلاقیتی است که هم وطنان مون در طراحی و اختراع انواع این قبیل کلاه برداری و حق خوری هاست! حالا وقتی یه بازار با شفافیت زیاد و حداقل ویژه خواری یواش یواش داره شرایط رو برا سرمایه گذاری سرمایه های بزرگ تا کوچک بی خاصیت فراهم می کنه با بدبینی تمام همه اون خاطرات بد رو به پای این یکی می نویسیم و یکه به قاضی می ریم که وا اسفا ریزش میکنه ، حباب داره و . . . . ، خوب اگه کسی همچین اعتقادی داره ورود نکنه ! اما اظهارنظر منفی و مبتنی بر سوابق ذهنی بد هم نکنه.
اینکه بازار بورس یه بازار ریسکی هست که شکی درش نیست ولی بازار الان فرصت مناسبی هست برای کسب سودبه شرطی که طمع نکنی. اصول منطقی این هست که شما ۲۰ در صد از سرمایه ی مازادتو بذاری داخلش البته منوط بر اینکه علمش رو داشته باشی یا به دست کسایی که وارد و مورد اعتمادن بسپاری.
خب مسئله بورس ایران خیلی پیچیدست . مثلا پتروشیمی یا شرکتی هست که فقط با داشتن یک زمین خالی دارن سود های کلان میدن و دولت از پس مخارج کشور برنمیآید به ناچار برای نجات از این وضع دارن نقدینگی رو بالا میبرن و ساده لوح هان هم که فکر میکنم پواسون بیشتر شده این وسط بازنده هستن چون تا چند ماه دیگه قیمت مثلا یک گوشی سه میلیونی میشه ده ملیون یا هم بیشتر . هیچ پیش بینی ای نمیشه کرد به نظرم در مورد بورس ایران ولی توصیه من حساب شده جلو رفتنه ریسک سنجیده کنید .
به نظر بنده تمام بورس دنيا كاهشي و در خطر هستند ليكن به دلايل كاملا مصنوعي بورس ايران با تزريق پول دولتي مثبت نشان داده مي شود و اين موضوع قابل تامل است
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
شما میتونید نظر ندید!
تمام دنیا نرخ برابری ارزشون ۱۰ برابر نشده. تمام دنیا تورم
چند صد درصدی نداشتند. تمام دنیا ایران نیستند.
همه چیز ۱۰ برابر گرون شده بعد انتظار نداریم سهم همون کارخونه ها ۳-۴ برابر نشه.
باید از روحانی پرسید چرا با تبلیغ بی مورد میخواهد چند برابر یک میلیون وام را با فروش سهام هایی که در بالاترین قیمت قرار داد از دست مردم خوش باور در بیاره؟! اگر دلسوز مردم هستند چرا خرید و فروش سهام عدالت را در بورس ؛ آزاد نمی کنند؟
اگه این نقدینگی باعث رونق چرخه تولید و صنعت بشه اقدام دولت در جهت حمایت از بورس قابل تحسینه ولی اگر واسه اینه که کسری بودجه خودش را با این کار جبران کنه و بعد هم سرمایه مردم به خاطر خریدن سهم شرکت های ورشکسته نابود بشه وای به حال اونهایی که چشم بسته وارد این بازار میشن
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
بالا بردن قیمت سهام که حمایت از تولید نیست به ضرر تولید هم هست الان همه از کارنجات انتظار دارند سودی متناسب با قیمت سهام بهشون داده بشه
حتی اگر هم بگیم بورس خوبه الان وقت خروج از بورسه نه ورود. کسی نمیدونه آینده چی میشه ولی چنین صعودی یک اصلاح قیمت در پی داره. من ترجیح میدم پولم به دلار یا طلا باشه تا بعد از انتخابات امریکا که میشه بهتر تصمیم گرفت.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
اولا 6 ماه تا انتخابات آمریکا مونده. ثانیا اگر تو فکر شما اینه که ترامپ رای بیاره دلار میره بالا خب بورس هم با دلار میره بالا. و اگر فکر می کنی ترامپ رای نیاره بورس میاد پایین دلار و سکه هم میاد پایین. اینا همه به هم وابسته اند.
من اطلاعات زیادی در مورد بورس ندارم ولی به نظرم بورس اینه که سرمایه های دست مردم جمع بش که یه شرکت بتونه پیشرفت کنه گنده بشه سود بکنه سپس از سودش صاحبان سهام آن شرکت در سود و یا زیان احتمالی آن شریک میشن.ولی اونطور که من چند روزه دارم تو بورس ایران میبینم ارزش سهام اکثر شرکتها بدون دلیل و هیجانی دست به دست میشن و گنده میشن در حالی که شرکت مربوط به اون سهم هیچ حرکتی نکرده.و این به نظرم خطرناک میتونه باشه
خدا نجات بده هممونو از این وضعیت نابسامان اقتصادی