اعمال تحریم در وضعیت فعلی شمشیر دو لبه است که طرف مثبت آن به حرکت درآمدن چرخ تولید و ایجاد اشتغال و جلوگیری از ورشکستگی کار گاه ها وکارخانه ها و رونق اقتصاد داخلی است.
ناشناس
|
|
۲۲:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
0
0
پاسخ
به زارید اینقدر تحریم کنند تا جونشون در بیاد این کار باعث ایجاد حس ناسیونالیستی بین جوانان ایرانی خواهد شد اون قدر اینقدر پیشرفت می کنیم که دنیا انگشت به دهن بمونه به فرموده ی پیامبر اسلام:اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به ان خواهند رسید.
ناشناس
|
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
0
0
پاسخ
بابا اینها همه دست شون تو یک کاسه است.
ناشناس
|
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
0
0
پاسخ
این آقایی که نظر دوم را ارائه نموده اند ... مثل اینکه دارند از پشت میز رئیس جمهور امریکا در کاخ سفید صحبت می کنند... خیلی کارت درسته تو مواظب باش چشمت نزنند
ناشناس
|
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
ما هم به بهانه مانور، تنگه هرمرز را مي بنديم ببينيم تحريم يعني چه؟پدرسوخته ها مي خواهند با معرفي چين و روسيه بعنوان تهديد15دقيقه اي براي امريكاانها را در وضعيت رفع اتهام قرار دهند تا بتوانند آنها را عليه ايران همكراه كنند.اگر چين وروسيه آنها را همراهي كنند گور خود را كنده اند.
mostafa
|
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
سوال :
آمریکا از مبادله سوخت بیشتر سود می برد و یا تحریم بیشتر ایران؟ ! ( یعنی شاید عدم مبادله سوخت بهانه ای است برای فشار بیشتر بر ایران)
ابراهیم
|
|
۰۷:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
اون آقایی که نظر 35 را گفته کیه؟
kamal
|
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
اگر ايران توانايي بستن تنگه هرمرز را هم داشته باشه باعث يك اتحاد وهم گرايي بين المللي عيله خودش ميشود