عجب مقاله بي مفهومي حتما ايشان فكر مي كنند كه فقط خودشان تحقيق مي كنند و بقيه كشكند
ناشناس
|
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
3
6
پاسخ
اتفاقا الان كه مطلب رو خوندم و ميخواستم اين صفحه رو ببندم متوجه علامت منحوس و منجوس x گوشه صفحه ويندوز شدم !!! با بهانه اينكه براي بستن استفاده ميشه!!!! آقاااااااااا مراقب اين شياطين باشييييييييييننننن! همه جا هستن. همه جااااااااااااا
امیر
|
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
3
5
پاسخ
حالا که چی؟؟؟؟ مثلا یک علامت ایکس هم روی ماشین باشه چی میخواد بشه .... ای کاش عوض این کنکاشهای الکی دنبال جنایت در کهریزک می رفتید .... که با ملت چطور مثل فیلمهای کانال XXL رفتار می کردند .
ناشناس
|
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
5
2
پاسخ
آسمون ريسمون بافتن به اين ميگن
ناشناس
|
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
4
3
پاسخ
وای بر ما که بعد سی سال هنوز اندر خم یک کوچه ایم.
حباب
|
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
6
4
پاسخ
خیلی جالب بود.ممنون
ناشناس
|
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
4
5
پاسخ
لابد اشعه ایکس همان اشعه شیطانه !!
لباسهXL هم که سایزه شیطانه
محمد.م.ش
|
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
3
2
پاسخ
مصریان باستان همانند ایرانیان باستان(قبل از ظهور زرتشت)خورشید را می پرستیدند.حالا اگر آخن آتون(عکس اول)که خداپرست هم بوده دستهایش را به شکل اکس می گذاشته دلیلی برای شیطان پرستی نیست.مصریان باستان همیشه خدای آمون(خورشید)را می پرستیدند ولی متاسفانه شما همه چیز را قاطی کردین و این مسائل دروغین را در آوردین،حالا چه قصدی از تخریب مصر باستان و ربط دادن شیاتین به مصر باستان را دارین خدا می داند.
علي
|
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
3
2
پاسخ
با سلام، در دين مبين اسلام نيت مهمتر است. نيت ما که از استفاده حرف X در محاسبات رياضي، وابستگي به شيطان پرستان نيست! بياييد کمي راحتي زندگي کنيم.