بسیار خب! قم را مراجع اجازه ندادن، رشت و امثالهم را کیان؟! اساسا مردمی که شبانه و از فرعیها به شمال میرفتن اتباع بیگانه بودن؟!
ناشناس
|
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
2
22
پاسخ
تشریف بیارید دانشگاه دوربین زنده تلوزیونی بزارید افکار عمومی سوال ها رو بپرسه نه خبرنگارنما ها که از ترس نون کلمات رو کنار هم می چینند و سرشون رو زیر برف و کلاه رو محکم چسبیده اند. اون وقت جواب این همه کشته و بیماری که هیچوقت خوب نخواهند شد و ریه هاشون تا آخر عمر نابود شده رو بدهید. قرنطینه قرون وسطایی بود.... پس چرا شهرهای کل کشور قرنطینه شدن!!!! ایران کی پیشرو بوده که حالا باشه... کشوری که مسئولینش مسئولیت پذیر نیستند چطور می تونه جلب نظر افکار عمومی بکنه!!!
نرگس
|
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
12
1
پاسخ
تابناک تیترت افتضاحه. ایجاد شاعبه های بد می کنه. درستش کن. برات متاسفم
شاهد
|
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
5
12
پاسخ
هیچ یک از مراجع مخالف نبودند ولی تولیت آستان خلاف نظر مراجع عالیقدر مصاحبه فرمودند . بهتر نیست تولیت اماکن مقدس هم با مراجع باشد ؟
ناشناس
|
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
9
5
پاسخ
متاسفانه اکثرا بدون خواندن دقیق متن و فقط متعصبانه نظر میدهد. واقعا باعث تاسف است
ناشناس
|
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
2
15
پاسخ
کی بود میگفت مردم باید بیان با قدرت هم بیان ؟؟؟
بابا شما هم که داری میشی فارس نیوز
ناشناس
|
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
8
27
پاسخ
شما حاضر بودي مغازه ات رو از روز اول تعطيل كني كه از مراجع اين انتظار رو داري؟!!!
ناشناس
|
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
3
25
پاسخ
شیوع کرونا از قم شروع شد و باید از قوه قضاییه مطالبه شود که حکم کسی که مقاومت کرد و نگذاشت پیشگیریها و محدودیتها برای اماکن عمومی زودتر شروع شود چیست؟ نمیخواهند حداقل از کسانی که ابتدا مانع ایجاد محدودیتها شدند سوال و جواب کنند؟ آن هم در شرایطی که تنها راه جلوگیری از شیوع کرونا ایجاد محدودیت برای حضور در اماکن عمومی است.
ناشناس
|
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
1
19
پاسخ
تابناک نگویید، بوق آقازاده هاو دروغگوها بگویید.
ناشناس
|
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
3
39
پاسخ
خوبه از قم شروع شد
وگرنه صبح تاشب سخرانی پشت سخنرانی بود که ای داد آی هوار
از بس بی حجابی بود از بس گناه کردید از بس ...
خدا عذاب نازل کرد