الحمد الله ایران نسبت به امریکا وکشور های اروپایی همه چیز داره فقت ایران مدیریت نداره این 41سال که امریکاو غرب واروپا انواع های فشار هارا روی ایران میاورند چرا چون می دانند چیزی را بعد ازحکو مت پهلوی از دست دادن ....
اصولاً رفتارهای مردم، انعکاسی از رفتارها و نتیجه تصمیمات دولن و مسئولین هر کشوری است به عبارت دیگر مردم امریکا در مقابل کرونا به فروشگاه ها هجوم می آورند و غارتگری می کنند در مقابل مردم ایران برخورد انسانی دارند.
با بررسی تعداد مبتلایان و فوت شدگان و بهبود یافته گان نسبت به کل جمعیت یک کشور در می یابیم که دولت ایران در مهار این بیماری در مقابل بسیاری از کشورها از جمله امریکا، موفق عمل کرده است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
نابغه مردم از بی پولی به فروشگاه ها هجوم نبردن
ناشناس
||
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
تو دیگه کجائی!
در انقلاب هم مردم ایران همه چیزو خراب کردند.
واینکه این هنوز اتفاق نیفتاده است دلیل بر آن نیست که اتفاق نخواهد افتاد.
آمریکا امارش را درستر از ما و واقعی تر بیان می کند و این امار های ما دلیل بر موفقیت در مبارزه با کرونا نیست
بیایید فرض کنیم که در امریکا و یا در اروپا و یا در هر جهنم دره ای در کمتر از یک و نیم سال ارزش پول ملی به حدود بیست درصد برسد !!! چه اتفاقی می افتاد؟!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
هر کشوری به اندازه ی ایران تحریم بود تا حالا صدبار ترکیده بود.
میم
||
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
بیایید فرض کنیم یه عده ای در هر شرایطی به جای غر زدن و آمار الکی دادن، مثل گروهای جهادی میومدن وسط میدون و به بقیه کمک می کردن.
بیایید فرض کنیم یه عده، کمکی ازشون بر نمیاد، لا اقل دروغ گفتن و سیاه نمایی رو کنار میگذاشتن.
بیایید فرض کنیم یه عده در مقابل این همه هزینه ای که برای مردم میتراشند کمی هم فابده میبخشیدند.
ناشناس
||
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
بیایید فرض کنیم یکی از کشورهای غربی تحریم می کردند طوری که نتونه یک تراکنش مالی انجام بده ببینیم چه اتفاقی براش میفته.
ناشناس
||
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
امریکا (همون جهنم دره آمال تو) که تحریم نیست برو ببین اونس طلا پارسال تا حالا چفدر گران شده با بهره بانکی 2 درصدشون این شکست ارزش پول نیست نابینای عزیز
شخصا هیچ امیدی به این دولت و این مسولان ندارم
و اینها نه صلاحیت علمی
و نه اراده ای برای مقابله با آنرا دارند
و نه برنامه و بودجه ای برای آن در نظر گرفته اند
و حتی در داخل دولت همین الان وزارت بهداشت با وزارت
صمت کاملا ناهماهنگ برخورد می کنند
بیشتر دولت دارد ، از این بیماری بعنوان یک ابزار برای مذاکره با آمریکا استفاده میکند .
ولی هیچ فایده ای ندارد
و مردم با دادن جان و حالشان و بهم خوردن آرامش شان
دارند ، تاوان این نزاع های جناحی را می دهند
پاسخ ها
علی
||
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
مگر این مسئولین از کجا آمده اند، از بین خودمان هستند، تا ما با هم نباشیم و جناح جناح شویم، کارها پیش نمی رود
مقایسه هایی که بین کشورها در شرایط کرونایی صورت می گیرد، بدون در نظر گرفتن مبانی علمی و دانش آمار و جامعه شناسی صورت می گیرد. این مقایسه ها در جهت اهداف سیاسی هر گروه و توسط رسانه های وابسته به آنها پوشش داده می شود. صحبت کردن از کرونا و همه گیری آن، صحبت کردن از یک پدیده ناشناخته است و تا زمانی رمز گشایی از جعبه سیاه آن باید صبر کرد.
رئیس جمهور آمریکا می گوید اگر فقط 200 هزار نفر بمیرند .... آیا این اظهارات در آمریکا و جهان بدون واکنش بوده است؟ پس اخبار تجمعات و اعتراضات مقابل کاخ سفید و برنامه های تلویزیونی و ویدئوهای کادر پزشکی و مقالات روزنامه که در تلویزیون و رسانه های ایران گاه و بیگاه پخش می شود چیست؟ شما نام اینها را اعتراض نمی گذارید؟
درباره مقایسه ای که می کنید همین الان و در پایان هر سال آمار کشته های تصادفات جاده ای در ایران از 16 هزار تا 35 هزار طی سالیان گذشته اعلام شده است و آمار بزرگتری از معلولان و کسانی که ناقص شده اند هم وجود دارد ولی کسی اعتراضی نمی کند. این آمار از کشته ها در جامعه ایران کاملا پذیرفته شده است و کسی معترض نمی شود در غرب هم بعضی چیزها پذیرفته شده هستند
درباره رها کردن بیماران بالای 80 سال، این اتفاق در ایران هم ممکن است بیفتد اگر بحران کرونا به هر دلیلی شدت بگیرد و میزان ورودی بخش مراقبت ویژه بیشتر از تعداد تخت های آن شود. آنگاه بخشی را بر اساس سن و سال و بخشی را ممکن است بر اساس میزان پیش رفتگی بیماری و یا داشتن بیماری زمینه ای به صورت گزینشی از چرخه درمان حذف کنند.