اگر دارو یا واکسن کرونا ساخته نشود در ایران میلیونها انسان خواهند مرد و این فقط شامل ایران نمی باشد تا می توانید ایمنی بدنتان را بالا ببرید و از استرس دوری کنید و این مشگل را فقط از دولت نبینید تک تک ما ادمها در این مسٸله سهیم هستیم.
به مرگ گرفتن تا به تب راضی کردن،
این سیاست همیشگی شمابوده و هرگز شایسته مردم مظلوم ایران نیست. حداقل کمتر حرف بزنید و بیشتر در عمل خدمت کنید.
اگر زودتر قرنطبنه را اجرا میکردید کشته های کشور ۱۰ درصد آمار فعلی میشد و زودتر بروال عادی میرسیدیم. آیا پاسخگوی تلفات سو مدیریت هستید؟
در مورد حرف های دیگر آقای روحانی نظری ندارم چون نه می خواهم از روی خبرهای ایران اینترنشنال و من و تو نتیجه گیری کنم نه خبرهای عینی و موثقی از وضعیت بیمارستان ها دارم. اما در مورد در دسترس بودن خوار و بار در کشورهای غربی صرفا از 8 تا 19 صبح عقل سلیم می گه که اگه در ایران هم قرنطینه کامل اجرا بشه شاید جنین وضعی به وجود بیاید؟؟!