کارشناسان با فهم و شعور در مورد این که حقوق مردم هم به فوب خلیج فارس پرداخت بشه هم اظهار نظر بفرمایند!
درآمد به ریال، خرج به دلار! چقدر شما خوبید!
ناشناس
|
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
8
پاسخ
آره درآمد به تومان بی ارزش! ولی خرج و مقایسه به دلار استکبار جهانی! حداقل این گرونی بنزین کاری کرد که ما کار و راهمون از اینها جدا بشه و دیگه هیچ انتخاباتی شرکت نکنیم
ناشناس
|
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
5
پاسخ
مشگلی نیست ..دستمزدها هم دلاری بر اساس فوب خلیج فارس..تعادل برقرار میشود
h
|
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
7
پاسخ
این مثلا کارشناس ها نفهمیدن هنوز مردم از این گرونیها کمر راست نکردن و بازی با خاکستر اتیش رو میخوان بدن.اول حقوق ها رو به قیمت fob که میگید برسونید بعد دنبال این کارها باشید.مردم فشار بیشتر بیاد این مثلا کارشناس ها باید برن شاید کار باربری تو میدون بهشون بدن.
سید
|
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
9
پاسخ
خیلی خوب هست.فقط باید دولت حقوق کارگر و معلم و پرستار و ارتشی و ...راهم مثل کشورهای همجوار حساب کنه و همچنین قیمت خودرو را هم مثل امارات و عراق و آذربایجان ازاد بکنه تا ما با حقوق سه میلیونی پراید شصت میلیونی سال1990کره را سوار نشیم.واقعا خجالت خوب چیزی هست این مسئولین دولتی بکشن.
ناشناس
|
|
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
3
پاسخ
خوب آیا درآمد هم به فوب خلیج ع بی میرسه......
جواد
|
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
6
پاسخ
موقع گرون کردن فوب خلیج فارس دوس دارین؟؟؟ از بس که شما فکر خالی کردن جیب مردمین یادتون میره که باید حقوق درآمد قیمت ماشین کیفیت بنزین و..... باید همه به فوب باشه با پراید ۷۰ تومنی بنزین فوب بزنیم؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
7
پاسخ
درآمدریال ، مخارج دلار
عمرگرانمایه دراین صرف شد تا چه خورم سیف و چه پوشم شتا
ناشناس
|
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
10
پاسخ
چه مقاله زیبایی.
در مورد فوب خلیج فارس دیگه چه چیزی بلدین ؟!!!!!!
طاهر
|
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
0
9
پاسخ
حقوق کارگر (فوب خلیج فارس):800 دلار=12 میلیون تومان
درآمد به ریال، خرج به دلار! چقدر شما خوبید!