بله و احتمال بسیار بالا از طریق دولت کمونیست چین تولید و اشاعه شده است...
1) فراری دادن و تملک بر شرکت های موجود در چین (با قیمت نازل پس از شیوع کرونا) که مالک اولیه اروپایی داشته اند
2) تهیه واکسن (از پیش ساخته شده در آزمایشگاه) تا چند ماه دیگر و فروش آن به جهانیان با سود میلیاردی
3) از بین بردن بخشی از جمعیت مصرف کننده و بازنشسته کنونی که فقط برای حزب کمونیست هزینه دارند در این سن و سال
4) نشان دادن قدرت و ناز شصت به مردم دنیا (از جمله ترامپ) که دیگر چین می تواند بدون شلیک یک گلوله همه را نابود کند
خودشان که شامورتی بازی را انگار در ووهان تموم کردن، راستی از ا روسیه چه خبر؟ اونجا کسی کرونا گرفته؟؟
اندکی هوشیاری....
به طور مشخص نام بردن صدام ازواژه "کرونا" به عنوان تهدید بیولوژیک امریکا در جنگ خلیج فارس ،. نام گذاری وزیر خارجه متفرعن فعلی امریکااز آن به عنوان "کرونای ووهان" وبلافاصله اعتراض رسمی چین به این اظهارات وادعای "پخش ویروس کرونا در ووهان توسط نظامیان امریکائی" ونحوه شیوع کنترل شده آن در ایران وچین ومرکز اروپا شکی در تروریسم بیولوژیکی با استفاده این ویروس باقی نمیگذارد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
در اینجا لازمست از خباثت سلبریتی هائی که با اصرار دنبال گرفتن نمونه بزاق دهان اقوام ایرانی (به بهانه کمک به کار تحقیقاتی یک موسسه خیریه پزشکی)بودند ولزوم آگاهی واحتیاط در موارد مشابه یاد شود.
کار چین بوده : برای نجات اقتصادش , برای نجات جنگ تجاری با امریکا , برای خرید سهام اروپائیها در کشورش و الان هم واکسن را داره و داره کم کم کشور خودش را نجات می دهد ولی به کشورهای دیگه نمی دهد تا اونعا بحران داشته باشند و بتواند اقتصاد انها را شکست دهد . قیمت نفت را با همکاری روسیه پایین اورد . همه اثار و نشانه ها حکایت از دسیسه چین دارد با همکاری روسیه .
امریکا هم مثل ایران گول خورده
اگه ترور بیولوژیکه پس هواپیمائی ماهان که دراوج بیماری در چین از ووهانمستقیما به ایران پرواز داشت رو چه جوری تحلیل کنیم؟ یعنی هدف از ایجاد کرونا ترور بیولوژیک بوده وهواپیمای ماهان هم وسیله بوده؟!!!!!
به جای این توهمات بیمارگونه یک کم مطالعه کنید. هر وقت از عهده مقابله با چیزی بر نمی آیید آن را توطئه دیگران می پندارید. حتی در قرون وسطا طاعون هم از طریق بازرگانان از چین به اروپا آمد و حدود صد میلیون نفر قربانی گرفت. این ویروس هم چیز تازه ای نیست از خانواده بسیار آشنای ویروس کرونا است که به دلیل خوردن گوشت حیوانات وحشی توسط برادران چینی شما جهش یافته و به انسان منقل شده است. به جای تحمیق خوانندگان خود حقیقت را بگویید. تازه اگر قرار باشد حمله بیولوژیک باشد، تنها کشوری که تا به حال تا حد بسیاری مصون مانده و نفتش را می فروشد روسیه است نه آمریکا که اقتصادش به هم ریخته است.