ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
اولا آمریکایی ها طبق گفته ترامپ صاحبان اصلی عربستان میبباشند. ولی عربستان را از حقوق ایالت پنجاه دومی خود مانند پورتاریکا محروم کرده اند. اصولا بیشتر ایالت های آمریکایی همچنین نیویورک، ساکنین بومی آن از به بازی گرفته نشدن در اقتصاد و سیاست گریان هستند.
هدف اصلی تقریبا کلیه سیاست های کنونی که در سطح جهانی عمل میکنند اجرای نرم و جایِ پا گم کُنِ نابودیِ قرض هایِ دولت امرکا بمردم خودی و عدم ادامه امکان پرداخت دویدنت (سود سهام)بازار بورس به صاحبان بین المللی آن‌ها بوده است که هردوی آنها سبب عدم توانایی بوجود آوردن بازار فروش برای کالاهای تولیدیِ «بخش اینوست منت(سرمایگذاری) بانک های وال استریتی و دیگر بانکهای جهان است که اکثریت بالاتفاق جهان وطن میبباشند و نجات قمارخانه بازار بورس بین المللی هم سرنوشتش به آن گره خورده است.
ترامپ تاکنون با عملیات زیک زاکی خود توانسته است در این سه سال در این راه قدم های زیادی بردارد که دارای ریسک بزرگی در مقابلِ جنگ با ایران را در خود داشته که شدید تر هم شده و چین را هم اجبارا بدنبال خود خواهد کشید.
اینطور که بنظر میرسد پوتین بزرگترین برنده این قمار آمریکا خواهد بود که اکنون در محور مقاومت بنفع سوریه (هرچند نه تمام سنگ) قرار گرفته است. که هنوز روشن نیست که این عدم تمام سنگی ریشه در سرمایه های وی در سراسر جهان که تاکنون زیر سایه آمریکا قرار داشت میباشد یا هنوز ترس ریسک در افتادن تمام‌عیار با آمریکا علت آنست. هرچند که نتیجه آن هردو برابر میباشد.
روسیه اولاً توانست ترس از مبارزه با آمریکا را ابتدا پس از شکست آمریکا در جنگ ۸ ساله از ایران را تاحدودی از دست دهد ولی دایما در حال داد و ستد سیاسی اقتصادی با آمریکا بوده که گاهی هم به ضربات محکمی (تحریم های ضد روسی) تبدیل گردیده بوده است. زیرا یک نفر بهتر از همه میتواند افول امپریالیسم سرکرده را خوب درک کند و آنهم پوتین که گروه اقتصادی روسیه که منافع دولت و بانکهای روسیه را نمایندگی میکند را در کنار خود دارد، میباشد.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
قطعا ضرر واقعی را ملتها می بینند اگر این تزار روسیه و پادشاه عربستان به فکر ملت های خود وکشورهای صادر کننده نفت بودند صادرات نفت را کم میکردند که قیمت نفت در بازار جهانی اینقدر سقوط نمیکرد چون این آقایان رئیس جمهور روسیه که در اصل پادشاه وهمه کاره آن کشور است و جنا ب پادشاه عربستان برایشان فرقی نمی کند که نفت یکدلار باشد یا صد دلار چون اینقدر اندوختهاند که صد نسل بعدیشان را هم کفاف میکند وای بر حال مردم که این سیاستگذاریها هر لحظه مختصردر آمد آنها را هم با تورم وکم شدن ارزش پول ملی آن کشورها در برابر دلار از بین میبرد جای خوشحالی است که صادرات نفت ایران هم به کمترین حد خود رسیده وگرنه در آمد نفتی ما هم ازدر وارد واز پنجره بیرون میرود وهمان بهتر که در زیر زمین باقی بماند جنگ نفتی برای ایران این نوید را میدهد که از حساب روی درآمدهای نفتی چشم پوشی کرده وبه جای آن فکر خود را به کار اندازد وبا ایجاد روشهای نوین اقتصادی و به کار گرفتن نیروهایی تحصیل کرده که الان بیکار نشسته اند و سرمایه گذاری عاقلانه و ایجاد عدالت و جلوگیری از سو استفاده ورانت از منابع کشور راه را برای صادرات باز کند و تولید ات صنعتی و کشاورزی را زیاد کند قطعا ابران مثل کشور سردسیر روسیه و گرم عربستان نیست ودر جهان جایگاه خاصی دارد همین اجناسی که از راههای قاچاق وارد ایران میشود را میتوان به فرصت تبدیل و با هدایت آن به کشورهای همسایه از راه قانونی و گمرکات کشور درامد زایی کرد این هم جلوی قاچاق را میکیرد و هم از این گذر درآمد زایی و جلوی خروج ارز گرفته میشود بک مقدار دلسوزی و قانون مندی لازم است که کشور ما جایگاه خود را پیدا و از در آمد نفت وفروش آن بی نیاز گردد تمام کشورهای همسایه ابران احتیاج به ترانزیت کالا از راه ابران را دارند که این امتیاز بزرگی برای کشور ما محسوب میشود این وظیفه مسئولان سیاست خارجی کشور است که با نشست با اقتصادانان تهبرین گزینه ها را برای درآمدزایی کشور بیندیشند و اجرایی کنند نباید سیاست ما به روزمرگی و اقتصاد به آشفتگی و پریشانی بیفتد باید در این آشفته بازار جهانی که هیچکس و هیچ کشوری به دیگران رحم نمی کند در خواب غفلت فرو رویم باید اگر این کشور مال ماست باید آنرا بسازیم تا به قله رفیع پیشرفت نائل آییم و این یک ذره پشتکار و همت میخواهد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
هرچقدر تحریم نفتی باشیم بهتر است . حداقل نفتمان در چاه ها باقی میماند . اگر فروخته شود نصیب ملت نخواهد شد
پاسخ ها
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
اینکه می فرمایید گیر ایران نمی آید درست ، ولی بیشتر چاه های نفتی ایران اگر نفت ازشون استخراج نشه به اصطلاح کور شده و دیگر قابل بهره برداری نیستتد ، برای همین ایران کلی نفت کش اجاره ای داره و نفت هاش رو رو دریا ذخیره میکنه که خسارت حمل و نگهداریشون از فروششون بیشتر است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
مگه ایران نفت صادر میکنه که ضرر کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
عربستان بیشترین ضرر را خواهد داد بن سلمان احمق متوجه نیست روسیه یکی از بزرگ ترین صادر کنند های جنگ افزار هست و صادر کننده فناوری های اتمی ،فضایی و هوایی است نفت بخشی از درامد روسیه هست اما عربستان کل در امدش بر پایه نفت و حج است که با روند کرونا تعطیل حج...
ایرانم در هر صورت داغونه
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
مقاله درستی است، عربستان تصمیماتش را ودستور آمریکا می گیرد. ولی باید صبر کرد و بازنده را دید. در مورد ایران هم، بلافاصله بعد از برجام که ما توان صادرات نفت داشتیم ، همین عربستان نفت را ارزان کرد و ۲۵ دلار کرد و توان ایران را گرفت. الان هم دقیقا ودستور آمریکا اینکار را کرده و متاسفانه دولتهای ایران بخصوص بعد از انقلاب بدلیل رانت نفتی آسان رو به اصلاحات زیربنایی اقتصادی نیاوردند.
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
روسیه شاید زورش به آمریکا نرسه ولی عربستان عددی نیست که بخاد جلوش دربیاد، در کوتاه مدت عربستان برنده است ولی در بلند مدت قطعا برد با روسیه است
اونجا روسیه است، همون کشوری که که استالین بخاطر پیشبرد اهدافش باعث مرگ 30 میلیون روسی شد، حالا با این تاریخچه، کشوری که به مردم خودش رحم نکرده به عربستان رحم میکنه!؟
ناشناس
|
Singapore
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
همونطور که وقتی آمریکا کاری به ضرر ما انجام میده روزی چند وعده مسئولین و افراد غیره از خجالت آمریکا در میان انصاف اینه که طبق شعار اساسی انقلاب یعنی نه شرقی و نه غربی مسئولین و برادران محترم از خجالت روسها هم به همون نحو در بیایند
h
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
این فقط بازیه, عربستان میفروشه و تامین هزینه جنگ و غیره روسیه هم راست میگه بلاخره سلاح میفروشه و تامین میکنه.ایران فقط داره بازی میخوره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
ارامکو حوثی موشک پهباد بووووم
نظرات بیشتر