نمی فهمم چرا ترکیه باید توی ایران طرفدار داشته باشه؟ اردوغان توی کشور خودش هم طرفدار نداره بعد یک سری شل مغز اینجا ازش طرفداری میکنن.
داداش اینجا ایرانه ایران.بفهم.میخوای از اردوغان طرفداری کنی برو اونور مرز ما هم قول میدیم یادمون بره تو هم وطن ما بودی.
ناشناس
||
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
چشم آقا مبصر! امر دیگه نداری؟
ناشناس
||
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
فکرکنم تو ایران طرفدار ترکیه زیاده اینو از آمار سفرهای انجام شده و کسانی که در شهرهای تهران، مشهد ، اصفهان و ... برای یادگیری زبان ترکی استانبولی به موسسات خصوصی می روند و همینطور از آمار مخاطبین ایرانی کانال های ترکیه مثل شبکه های جم می توان راحت فهمید. پس شما که اقلیت هستی نمی تونی به اکثریت بگی ساکت باشند. البته اکثریت هم بودی این حق رو نداشتی
ناشناس
||
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
اشتباه منفی دادم، طرفدار ترکیه یعنی خاین به ایران
ناشناس
||
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
طرفداران روسیه . وبشار اسد که نصف مردم سوریه رو آواره کرده چی
ایران به درخواست دولت سوریه وارد آن کشور شده و وارد نشده تا به خاک آن کشور تجاوز کند بلکه این همه شهید داده است که خاک سوریه را از دست متجاوزان داعش نجات دهد. اما ترکیه به سرزمین یک کشور دیگر تجاوز نظامی کرده و تازه کار خودش را کاملاً موجه جلوه می دهد که بقیه از جمله ایران در سوریه چکار می کنند؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
به درخواست کدام دولت ؟ همان دولتی که مردمش قبولش ندارند؟
ما اینور مرز پانترک و پانکرد نداریم فقط ایران یکپارچه داریم. نمیدونم بعضیا بوی چی شنیدن که از سورخ موش هاشون اومدن بیرون و شیر پاکتی شدن. روی اردوغان دوزار هم حساب نکن
داداش دیدی بوی کباب میاد ولی ظاهرا خر داغ کردن از این ماجرا ها چیزی به امثال شما نمیرسه.
شک نکن
چرا بعضی مخاطبای تابناک فکر می کنن هر کی اینجا از اردوغان حمایت می کنه پانترکیست هست. بعضی ها ممکنه اصلا" ترک نباشند . من خودم فارغ التحصیل رواب بین المللم و ترک هم نیستم و برآیند سیاستهای اردوغان را علیرغم جنبه های اقتدارگرایانه به نفع آینده ترکیه می دانم بعضی هم ممکنه ترک باشند ولی پانترکیسم رو قبول نداشته باشند. اصلا" مگه خود اردوغان پانترکیسته که حامیان او پانترکیست باشند. پانترکیسم یه عقیده ای هست که بیشتر جنبه فرهنگی دارد و حزبی که الان توی ترکیه تا حدودی نزدیک به عقاید پانترکیسم هست حزب ملی گرای حرکت است نه حزب اردوغان و این حزب هیچوقت توی ترکیه در قدرت نبوده. ایده اردوغان بشتر به اسلامگرایی اخوان المسلمین نزدیک است برای همین از مرسی در مصر حمایت می کرد. از نظر مذهبی هم سنی حنفی است که هم بخاطر شاخه حنفی و هم بخاطر اینه گرایش هایی به طریقت های نقشبندیه دارد طرفدار شیعیان جعفری هم هست.