ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
به قرنطینه هم که اعتقاد نداریم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
ولی تهران خیلی خلوت شده تقریبا" بجز قشر کارمند رفت و آمد دیگران به صفر رسیده شاید فرهنگ سازی نتیجه داده به امید خدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
کاری نداره که .اول خبر رسانی کنید بعد چهار تا ماشین راهداری و پلیس رو بزارید و جاده ها رو ببندید.تردد هم فقط برای ماشینهای سنگین که مایحتاج مردم رو جابجا می کنند امکان پذیر باشه.اما انگار واژه قرنطینه افت داره واسه مسئولین حکومت ما.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
در شهرستان آباده فارس امروز که داخل شهر گشتم به اندازه انگشتان دست .افرادی دیدم که رعایت می کنند ،مردم بحث کرونا را به مسخره میگیرند .
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
متاسفانه مردم ما جیزی غیر از این نیستند. و مسئله دیگر عدم اعتماد مردم به دولت مردان است. که بدتر از کروناست
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
تابناک لطفاً بدون کم و کاست منتشر کن!

همه مردم ما اگر درک و شعور اجتماعی داشتند (آن‌هایی که دارند منظورم نیست) اوضاع این‌گونه نبود. هر وقت رعایت حقوق و نفع دیگران بجای حقوق و نفع شخصی نشست ما پیشرفت می‌کنیم. همه این دسته دولت و نظام و همه چیز را مسئول این وضع می‌دانند الا خودشان را. کوتاهی مسئولین جای خود، ما چرا باید به یکدیگر رحم نکنیم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
احسنت . لطفا مقاله ای در باب انداختن ماسک و دستکش آلوده در کوچه و خیابان و جوی آب هم جهت فرهنگ سازی تهیه کنید
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
به نظر میرسد اعزام گروه هایی برای بررسی وضعیت ابتلا خانواده ها به کرونا بسیار خطرناک باشد چون احتمال آلوده شده افراد این گروهها به دلیل انتقال ویروس از افراد آلوده وجود دارد.
خواهشا این موضوع را به بحث کارشناسی بگذارید احتمال انتشار بیشتر این ویروس در سطح وسیع با اعزام گروههای مذکور به خانه ها وجود دارد.
لطفا