ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
معلومه که اوضاع عادی نیست. آدم خودش عقل داره اطرافش رو میبینه. نیازی به دروغهای مسوولین نیست
رسول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
متاسفانه دولت آقای روحانی اعتماد ملی را با عدم توانایی در مدیریت بحران ها مانند سیل ، زلزله ، جهش های ارزی و .... از دست داده . عدم توانایی در مدیریت این بحران را هم باید به آنها افزود . همه میدانستند که جلوگیری از ورود این ویرروس به کشورمان غیر ممکن است اما تمهیداتی در این باره اندیشیده نشد ، همه تلاشها نیز بعد از ورود ویروس قطعا دیر هنگام است و بدون تعارف کار را بسیار مشکل کرده . شواهدی وجود دارد این ویروس برای شکستن مقاومت دولت های سرکش از نظر شیطان بزرگ از انبارهای بیولوژیکی پنتاگون بیرون آمده و در برخی موارد به کشورهای متحد امریکا نیز سرایت کرده ( صدالبته بسیاری به حقیر خرده خواهند گرفت اما گذشت زمان همه چیز را روشن خواهد کرد ) . تا این ویروس به یک فاجعه ملی و تاریخی تبدیل نشده مدیریت آن باید از این دولت گرفته شود . نه شنبه و نه شنبه های دیگر با این مدیریت ناکارآمد بحران این ویروس مرگبار مهار نخواهد شد . این سخنان را نباید به حساب سیاسی کاری گذاشت و در مرگبار بودن این ویروس تردید داشت اگر به هزینه های دولت چین برای مبارزه با این بحران نظری اجمالی کنیم پی به بزرگی خطر خواهیم برد . این یک جنگ بیولوژیک حساب شده است و ساده اندیشی برخی که متاسفانه مدارج علمی بالایی هم دارند در آن جایی ندارد . بمنظور حفظ سلامت جامعه و ناکام گذاشتن دشمن و نفوذی ها تا فرصت اندکی باقیست سپردن امور به یک نهاد کارآمد و انقلابی ضروری است . تاکید میکنم خطر بسیار عظیم و فرصت اندک است برای نجات جان میلیونها انسان و انقلاب تعلل نابخشودنی است .
شهباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
اثر تحریمها توان وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا رو‌بشدت کاهش داده!!!
ناشناس
|
Luxembourg
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
انشاالله صبح جمعه خبر وخیم بودن اوضاع بهشون می رسه و با مردم هم عقیده می شن.
شادمان
|
Germany
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
احتمالا ویروس کرونا برای یک دوره 10 روزه یک تور ایران گردی داشته و شنبه آینده بلیط برگشت گرفته , ولی ما بی خبریم و ایشان مطلع بودند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
رئیس جمهور با این تعلل می خواهد بگوید که اختیار نیروهای مسلح دست من نیست که قم را قرنطینه کنم. کشورهای جهان ما را از بیرون قرنطینه کرده اند. اصلا در این شرایط بمیریم بهتر است. جمعیت کشور کم می شود و بقیه در صف های طولانی دیگر نخواهند ایستاد.
راجی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
اوضاع از نظر آقای رئیس جمهور همیشه عادیه! معلوم نیست در مورد کرونا کی قراره از خواب بیدار بشن و بفهمن چه خبره؟! رئیس جمهور ملاک ما نیست بگو چه اقدامی کردی که این حرفو میزنی
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
تدارکاتچی دختر جانشان در اروپا تشریف دارند!!!! اما برای مردم ایران نسخه می پیچند خب اگر شرایط عادی است چرا مسئولان خودشان راحت در کوچه و خیابان رفت و آمد نمی کنند؟ الحمدلله امنیت هم که داریم از بین این همه محافظ و خودروی ضد گلوله بیرون بیایند و با مترو و اتوبوس رفت و آمد کنند کرونا هم که دیگر در ایران وجود ندارد امنیت هم که هست پس چرا آفتابی نمی شوند؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
شنبه اغاز اپیدمی است . شاید برای بعضی ها عادی باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
!!!!!! بله باور میکنیم , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چون نشده ایشان حرفی را زده باشند و به آن عمل نکرده باشند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظرات بیشتر