اين نشان دهنده اقتدار دولت است؟بر دولتمردان قوي كشور مبارك باد!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
بايد 2 جزيزه قشم وكيش را همانند دبي بسازيم تا مردم كشور عزيزمان براي تفريح به دبي نروند.زنده باد ايران و خليج هميشه فارس .
ناشناس
|
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
نخیر! هنوز زمان تجدید نظر فرا نرسیده هر وقت فرا رسید رسید خبرتان میکنیم!!
ناشناس
|
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
راستي كدوم كشورها از ما الگوي مديريتي خواسته بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdi
|
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
باز هم آقای ابوترابی
حداقل یک خودی نشون دادند و نمایش دادند که به عنوان یک نماینده حداقل افکار عمومی ملت رو درک می کنند
من نمیدانم آقایان توی وزارت خارجه چه کار می کنند
باز هم تاکید میکنم که این قضیه موضعگیری مقامات بلندپایه کشوری و لشکری را لازم دارد تا شیوخ... از چرند گفتن دست بردارند
تا کی باید دندان روی جگر گذاشت؟
محمد صالح زاده
|
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
اين نتيجه سياست خارجي مشعشعانه ماست، يادتان نرود باقي كشور هاي عربي نيز همين موضع را دارند قضاياي عربستان ، يمن، وناظر اردني بازي فوتبال را فراموش نكنيد!!!
ناشناس
|
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
برای خدا اسکن چشم خفت بار زن و مرد ایرانی را در فرودگاه های دوبی بیاورید که مسئولان سفارت ایران از کنار ان می گذرند با گذر دیپلماتیک و ایرانیان به ذلت کشیده می شوند
وحید قاسمی
|
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
باسلام
میترسم این تساهل و تسامح دولتمردان باعث از دست رفتن یکباره آبهای نیلگون خلیج فارس و اهدای آن به برادران عرب شود .
من نمیدانم دولتمردان ایران را چه شده که از یک کشور کوچک اینقدر هراس دارند.
یک پیشنهاد: پیشنهاد میکنم در اعتراض به رفتارهای غیر دیپلماتیک و غیر اخلاقی اماراتی ها برای فقط یک ماه با اعلام قبلی کلیه پروازهای ایران به امارات لغو و ورود کلیه شناورهای اماراتی به بنادر ایران ممنوع شوند. آنوقت ببینید همین آقایان مدعی برای نجات اقتصادشان به دست و پای ما می افتند.
کاش ...
ناشناس
|
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
0
0
پاسخ
در جواب فردی که گفتند ایرانی ها آدم های متوهمی هستند باید عرض کنم که دوست عزیز همین دلال ها هستند که سالانه حدود 12 میلیارد دلار باعث درآمدزایی کویت می شوند! شرکت های خارجی که شما می فرمایید همه خدماتی هستند و تازه ارض هم از امارات خارجی می کنند در آخر می خواستم یک توصیه به شما بکنم راجب چیزی که نمی دونید مجبور نیستید حرف بزنید؟!