هندوستان جز ایران بوده یا سیستان و بلوچستان جز هندوستان. صبح بخیر؟
پاسخ ها
فریدون
||
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
دوستان عزیز، ایران سرزمین آبا و اجدادی ماست و از اتحاد اقوام مختلف تشکیل شده، هر زمانی که این اتحاد وجود داشته ، ایران یک کشور قدرتمند بوده و هرگاه دشمنان در بین مردم و حکام نفوذ کردن باعث جدایی بخشی از این خاک عزیز شدن، پاکستان قبلا جاز هندوستان مستقل شده و لی بخش غربی این کشور یعنی بلوچستان قبل از اون به همراه هرات افغانستان از ایران جدا شدن، همینطور ترکمنستان و تاجیکستان و شمال افغانستان و همین طور گرجستان و آذربایجان که نام پارسی اون آران و شروان هست و همین طور بخش هایی از ترکیه و شمال عراق و سوریه، ، البته در زمان هخامنشیان شهر غزه به فرماندهی فرمانده دلاورش بتیس یکسال در مقابل اسکندر مقدونی مقاومت کرد عاقبت جان خودش و همرزمانش رو فدای ایران کرد.
تابناک جاهلانه و مغرضانه کار کرده است... در هندوستان گرز نماد یکی از خدایان هندی یعنی بجرنگ بلی است و ربطی به رستم ندارد نه این مسابقات به اسم رستم هند است. نماد پهلوانی سنتی بجرنگ بلی است نه رستم.. بیخود جو ندهید دروغ نگویید
مولوي را تركيه و نظامي گنجوي را آذربايجان و حالا فردوسي را هندي ها قبضه كردند و از ما گرفتند ، ديگراز افتخارات ادبي و هنري اين مملكت چيزي نمانده كه غارت نكرده باشند در سايه غفلت مسئولين ايراني . در مشهد يك كوچه بنام مولوي (شاعر و عارف شناخته شده جهاني) مان بود كه پس از تخريب سفارت عربستان ، نام آنرا به " شيخ نمر" تغيير دادند !!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۵
کار این دو کشور مجعول آذربایجان و ترکیه سرقت فرهنگ دیگران و زدن آن به نام خود است.
ناشناس
||
۰۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
مولوی بلخییی نظامی گنجوی گنجه از اسمشون پیداست که فقط مال ایران نبودن این ایرانی ها هستن که فکر میکنن همه دارن
علیه شون نقشه میکشن