ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
خدا ايشان را شفا بدهد اما فرق بازيگران و ورزشكاران (آنهم فقط فوتباليستها) با ديگران چيست؟ آيا اگر بنده كه يك كارگر كارخانه هستم ، بيمار شور ، تمام هزينه هاي بيماري ام (خارج از قواعد بيمه) پرداخت مي شود؟ چرا به اين ظلمي كه به ديگران مي رود افتخار مي كنيم؟
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
خداوند به این هنرمند گرامی شفاء عنایت فرماید . آمین
ناشناس
|
GERMANY
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
خداوند انشاء الله به ایشان و همه بیماران شفا عنایت کند. من فکر می کنم هنرمندان با ایجاد فضایی شاد، آرام بخش، و یا حتی غم انگیز ولی پندآمیز باعث روحیه دادن و گاهی هم فراموشی مسائل و مشکلات روزمره ی زندگی می شوند. بنابراین حمایت و قدردانی از زحمات آنان بر مسئولین الزامی است. همچنین دیدن فیلم های آنها هم قدرشناسی مردم را می رساند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
او بازنشسته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است، اما مسئولين صدا و سيما تمام هزينه هاي بيماري بيمارستان مهين شهابي را تقبل کرده اند، حقش لحاظ نشده، لطف بهش شده،
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
هزینه رو خود مسولین نمی دن!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
خدا همه مريض هاي اسلام را شفا دهد- از صدا و سيما محترم هم ممنون
میرزائی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
برای این بانوی هنر مند بویژه در سریال اینه ارزوی شفای اجل را از درگاه خداوند خوستارم
بابك
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
اميدوارم همانطور كه در سريال آينه زندگي شيرين ميشد و روي ديگر سكه نمايان ميشد ايشان نيز زندگيش شيرين شده و مداوا شوند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
خوبه ! بابيماري يك هنرمند چند فايده به دست آمد: هزينه درمان جور شد و نامي از صدا وسيما برده شد تا چهره آن را مردمي نشان دهند وبالاخره يك فحشي هم به بيگانگان.اين رو ميگن سوء استفاده بهينه!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
من خانم شهابي رو از سريال "مرد اول" ميشناسم. ايكاش ميشد يكبار ديگه اين سريال رو ديد.
نظرات بیشتر