لعنت به کارگردان تلویزیونی برنامه و لعنت به گزارشگر بازی و لعنت به هر کی که بهشون دستور داده بود که این مسئله رو سانسور کنن و نگذارن از تلویزیون نمایش داده بشه. تا همچین وطن فروشایی داریم نیازی به هیچ دشمنی نداریم!
همیشه دست بالا دست زیاده! در بازی های تراکتور وقتی بنرهایی که به زبان ترکی نوشته شده و یا کلمه آذربایجان در آن هست را جمع می کنند اما صدایی در نمی آید! اول یک سوزن به خودت بزن بعد جوالدوز به دیگران!
و امروز جا دارد بگرییم بر عظمت نام ایرانی که زیر دو سنگ آسیاب بیتفاوتی ما و گستاخی اجنبی دارد له میشود! که در خاک خودمان برایمان خط و نشان می کشند! آن هم بر سر حقانیت تاریخی ایران زمین! یعنی ارزش نام فارس از یک بازی فوتبال کمتر بود؟ شرم تان باد ای .... که گذاشتید کار به اینجا کشیده شود! هیهات ایرانیه باغیرت! تو را چه شده؟ هنوز قرار نیست بقول حافظ : مردی از خویش برون آید و کاری بکند؟
من خدمت سربازیم را در جزایر ایرانی سپری کرده ام چه اشکالی داره به جای خرجهای بیجا در فدراسیون فوتبال هرساله یک تورنمنت بین المللی درجزایر ایرانی به نام خلیج همیشه فارس بر گزار کنیم