مقدم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
بايد با ديدن اين صحنه ها خون گريه كرد... اسم خودمان را هم مسلمان گذاشته ايم ... همه مسلمان تر هايي كه مسئوليت هم دارند ( و حق و حقوقش را هم دريافت ميكنند) اعم از مداح و شيخ و وكيل و وزير ببينند اين تصاوير را و خودشان را براي پاسخگويي در روز قيامت آماده كنند .
مايلم بدانم كداميك از آقايان مسئول ميتواند تصور كند كه اين پيرمرد پدرش است ؟
آيا اين سهم عدالت است براي اين پيرمرد و امثال او ؟
اين پيرمرد و امثال او بايد دوران بازنشستگي خودرا بگذرانند و در آرامش نسبي زندگي كنند .
هيچ توجيهي نمي تواند رافع مسئوليت هاي محوله باشد . مگر انقلاب براي رفع تبعيض ها نبود ؟ آيا اشكال ديگري از تبعيض در جامعه رشد نكرده ؟!
ايكاش مديران مسئول روزنامه ها و سايتهاي خبري و مديران سيما بجاي نشاندادن صرف اين ناهنجاريها مسئولان را صريحا آنقدر مورد بازخواست قرار ميدادند تا استعفا يا استغفار كنند .
آقايان وكلاي مجلس كه به قرآن مجيد سوگند خورده اند بار مسئوليتشان از همه بيشتر است . اما همگي دچار نوعي بي توجهي شده اند وگرنه اين شان ملت و كشور نيست . هست ؟ !
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
خدایا کی این فقر از بین میره و مردم ما غنی زندگی می کنن.........
بی نشان
|
NORWAY
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
این همه مبتکر طرح های مختلفی که دارید یکی شان نیست یک طرح مناسب برای یک وسیله باربری بدهد. که به این آدمها فشار جسمی تحمیل نگردد و کیفیت کار و ظاهر ظالمانه این نوع حرفه و شغل تغییر کند. به جد دولت باید از این نوع کارگران که استثمار محض می شوند و نتیجه یک مناسبات ناعادلانه و غیر توحیدی هستند توجه و کمک سیستماتیک کند. واقعا شرم آور است به ما می گویند انسان! نمی دانم جوابی برای خدا در روز قیامت داریم یا نه؟
يك خواننده مطالب شما
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
با سلام
ممنون از انعكاس رنجهاي برخي از هموطنان بسيار عزيز.
بنده روزي با يكي از اين افراد به صحبت نشستم. مي گفت كه دانشجو است و اهل شهرهاي غربي. تابستانها براي كسب درآمد ناچيز و تامين هزينه تحصيلي به تهران مي آيد و با اقوامش زندگي و كار مي كند.
البته خودش مي دانست كه تا چند سال بعد آن درس خواندن و مدرك سودي براي وي ندارد و آنچه برايش مي ماند بيماري و درد و رنج بسيار در سنين بالاست.
انشاا... بتوان براي اين مشكل هم چاره اي انديشيد كه برخي از افراد مجبور نباشند براي درآمد ناچيز و گذران زندگي از جان و سلامتي خود به ميزان زياد هزينه كنند.
باز هم ممنون از خبرتان
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
خدا قوت دولقه نون حلال
كسب نامشروع واخذ وامهاي كلان وعدم باز پرداخت و بر ج سازي آقازاده ها ومرفهين بي درد وووو
باميد روزي كه دست دزدان به بيت المال قطع وتوزيع عادلانه صورت گيرد تا اختلاف طبقاتي به حداقل ممكن برسد.
وعدالت نسي حاكم گردد چشم براه يادگار زهراي (س)مرضيه ايم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
آدم یاد دوران برده داری می افته، خدا بهشون برکت بده...
محمد
|
UNITED ARAB EMIRATES
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
به اين ميكن نان حلال خوردن
ناشناس
|
UNITED ARAB EMIRATES
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
خدا به اين مردم زحمت كش قوت و وسعت روزي دهد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
واقعا نان اینها حلال است خداوند به زندگیشان برکت دهد
ناشناس
|
-
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
یکم خجالت بکشیم بد نیست.
بزرگترین جهاد بدست اوردن نون حلال.
نظرات بیشتر