بنظر من این تحلیل بسیار ساده لوحانه است.بنظر میرسد با شهادت سردار سپهبد سلیمانی و تقاضای دیار ترامپ با بارزانی و دیدار رییس اطلاعات ترکیه با رییس اطلاعات سوریه با واسطه گری روسیه و نزدیک شدن عربستان به بشار اسد و سفر پوتین به اسراییل و مواردی از این دست ، خلا وجود سردار سلیمانی در واگذاری زمین بازی به رقیبان ایران در حل مسایل خاور میانه بخوبی احساس میشود. همه در اخراج ایران از صحنه به حرکت درآمده اند. نباید تفسیر اشتباه کرد
تمام وجود و زندگی ما رو اخبار سیاسی پر کرده.
دیگه از این دست اخبارها که ذره ای حالم رو خوب نمیکنه و برام بی اهمیت شده، حالم به هم میخوره.
چرا یک روز نمیشه اخبار روز ما بیشتر شامل اخبار فرهنگی، هنری، یا مطالب خوبی بشه که حالمون رو بهتر کنه.
خدایا، حالمون بهتر بشه....
کمی دقت بفرمایید متوجه می شوید عقب نشینی که نیست نوعی تهاجم نیز هست زیرا یواش یواش بشار را در خودش علیه ایران متحد می کند وتمامیی نیرو های ایرانی را بیرون می کند کمی دقت بفرمایید کافی ست که متوجه شوید عراق هم با ایران فاصله وزاویه خواهد گرفت. باید پرسید نتیجه آن همه هزینه مالی وانسانی چه شد؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
نتیجه اشتباهات و خطاهای بزرگ استراتژیک همین است
که منافع ملی اصلا دیده نمی شود
عربستان پادوی آمریکا و اسرائیله. پس در روابطش از حیله های انها استفاده میکنه. یعنی وقتی نتوانستند اسد را شکست دهند با او دوست میشوند تا در پوشش دوستی او را سرنگون کنند.
دولت سوریه نباید به عربستان اجازه بده که با بازگشایی سفارت عربستان,اسب ترویای عربستان وارد سوریه بشود. اگر دقت کنید میبینید که آمریکا هم در مقابل ایران همیشه به دنبال چنین راهکارهایی بوده.
کی می داند، شاید این کا آغاز عقیم کردن کارهای ما در این کشور باشد، ، ممکن است در ازای یکی دو وام میلیاردی نادیده گرفته شود!!! و از هیچکدام از کارهایمان، جنگ در عراق، سوریه، هزینه های هنگفت در لبنان، فلسطین، یمن و ... حز تحریم و انزوا چیز دیگیر به دست نیاورده ایم و به سبب ضعف مالی و مدیریتی وحشتناک نباید هم انتظار چیز دیگری داشته باشیم.