سید فخرالدین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
با سلام

سازمان ملل هم خیلی وقته بی خاصیته دقیقا مثل سازمان ملل ما مردم برای نوشته های شما که ازما دفاع میکنید ارزش قاءلیم ولی مسءولین نه.
چه میشود کرد حالا بنویسید ما هم به این روزنه نوشته شما دلخوشیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
چقدر شبیه وضیعتی که الان هستیم همه موارد داره اجرا میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
دمت گرم تابناک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
تفاوت حکومت خوب و بد در این است حکومت خوب بنزین و ملت ماشین است و حکومت بد ملت بنزین خودش ماشین و همه باید فدای خود کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
سال 2020 و ما تازه باید دعا کنیم (رعیت) حساب بشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
عالی عالی عالی رمز برتری علی بر همه مخلوقات تواضع عدالت وتجمیع همه ی خویی ها در وجود مبارک ایشان است ای کاش به توصیه های او عمل می کردیم
بی نشان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
در مجموع با توجه وضع و شرایط کنونی کشور مطلب خوبی بود اما توجه به چند نکته بنظر ضروریست. 1_ آنکه جمله معروف در این نامه است که حذف و یا سانسور شده و آن اینکه می گوید اگر مردم تحت حاکمیت تو در دین با تو برادر نیستند اما در انسانیت با تو یکی هستند. 2_ آنجا که می گوید کارگزاران ات را از آنها که سابقه در اسلام دارند انتخاب کن این استثنا و تبعیض قائل شدن خلاف اصل مطلب نامه، عدالت و اصل صلاحیت و شایستگی است. 3_ بایست به ماهیت ها و جوهر رخدادهایی تاریخی توجه کرد که چه شد مالک اشتر پیش از اینکه به مصر رسد مسموم شد و یا اینکه عمر خلافت علی بن ابو طالب بیش از 5 سال نبود و اتفاقات و جنگ های داخلی در طول آن 5 سال ریشه در چه جوهره و ماهیتی داشت که سر انجام حسن بن علی مجبور به تحویل خلافت به معاویه در ازای خراج گردید. 4_ گویند پایان هر رخداد و رویدادی را با آغاز و شروع آن بسنجید تا نیت ها و انگیزه ها از علت ها و ماهیت حوادت سره از ناصره آشکار گردد و در ابهام و تشویش نماید لذا در مقام کلام آخر با این سوال و پرسش اساسی پایان می دهم که ظهور و فروپاشی رعد آسای امپراطوری اسلام که یکی از حیرت ها و شگفتی های تاریخ است به چه علت بود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
البته سخنان حضرت یک فرض پنهان داره و اون هم اینه که رابطه حکومت و مردم رابطه رعیت و حاکم هست که حالا حاکم باید حقوق مردم رو رعایت کنه. در حالیکه در دنیای مدرن این مفهموم کاملا از بین رفته البته به جز برخی کشورها.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
در مدرسه به فرزندم گفته اند اگر شیر بخورید می میرید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
یاد ضرب المثل " من همانم که رستم بود پهلوان " افتادم خوب بود یک نظر سنجی با توجه به هریک از موارد فوق می گذاشتید نا مردم در خصوص مسئولین کشور نظر می دادند .
نظرات بیشتر