چاره این کار گزارش آمار به صورت هفته ای برای لبنیات تولیدی در کشور هست حق مردم هست که میزان آلودگی های مختلف در صنایع غذایی مختلف را بدونند چرا این آمار را منتشر نمی کنید مگه پورسانت می گیرید برای عم انتشار آن خوب وقتی منتشر نمی شه تحقیقات دانشگاهی گزارشی از آزمایشات خود را ارائه می دهند بعد شما از اصل منکر همه چیز می شوید -
سلام:پس از ملاحظه دقیق متن پیش رو نهایتا" مشخص و تاییدنشد آیا این سم مهلک وسرطان زا ازطریق ذرت های آلوده که شاید خوراک دام های شیر ده بوده اند وارد محصولات لبنی شده یا خیر؟!
وزارت بهداشت تکذیب نکرده برادر.
فقط گفته که انقدرا بالا نیست آمار سرطان کبد که نگران باشید! چون بیشتر مردم از سکته می میرن قبل از اینکه این سرطان خودش رو نشون بده!
لطفا متن تکذیبیه رو کامل بخونین. اتفاقا نظر کارشناس رو تایید کرده اند.
اقا داستان نگید فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید و مقالات متعدد علمی که توسط محققان دانشگاههای کسور ایجاد شده را مطالعه کنید تا متوجه بشید که این ماجرا کاملا واقعی میباشد خیلی هم کار سختی نیست فقط قسمت نتیجه گیری مقالات رو بخونید متوجه میشید که سم افلاتوکسین در شیر وجود دارد و مقدار ان در خیلی از شهر های ایران مقداری فراتر از مقدار مجاز ان است
تابناک عزیز، وقتی در مورد یک بحثی، علم و اطلاعات کافی نداری، لطفا اظهار نظر نکن و ابراز عجیب بودن و ابهام آفرین بودن هم لطفاً نکن، شما اول با یه متخصص این حوزه که جزئی از بدنه نباشه، مشورت کن بعد اگر دیدی نظر مغایری وجود داره، تشکیک کن و به ذهن مردم جهت بده!
من به عنوان یک مدرس رشته صنایع غذایی به اطلاعت میرسونم که در اثر فعالیت کپکی از خانواده آسپرژیلوس، انواعی از سموم با نام کلی آفلاتوکسین تولید میشه، که این سم در کبد تجمع پیدا میکنه و اثرات بسیار خطرناکی رو میتونه در پی داشته باشه، متاسفانه به دلیل شرایط نامناسب نگهداری (به ویژه، آلودگی و دما و رطوبت بالا)، نه تنها کنجاله وارداتی بلکه کنجاله ای که در داخل تولید یا نگهداری میشه و حتی نان خشکی که به ویژه در دامداریهای سنتی به دامها داده میشه و حتی آجیل و خشکبار ایرانی بعضاً حاوی میزان بالایی از این سمه که اصلاً دلیل اصلی مرجوع شدن حجم وسیعی از پسته ایران در یکی دو دهه گذشته از اروپا و از بین رفتن بخش زیادی از بازار صادرات پسته ما، همین سم آفلاتوکسین بود، در کل اینکه خوراک دام های ما چه از جنس کنجاله (به دلیل آلودگی اولیه بالا و در ادامه شرایط نگهداری نامناسب) و چه از جنس نان خشک در دامداریهای سنتی، بعضاَ حاوی میزان بالایی از آلودگی به کپک یا همون قارج آسپرژیلوس و در نتیجه تولید سم آفلاتوکسینه! و تجربه نشون داده که حرف مسئولین گاهاً دقت یا صداقت کافی رو نداره!!!