کی گفته اگه کسی شیر نخوره براش مشکلات جدی پیش میاد؟ مثلا فیلها که شیر نمی خورند یا زرافه ها و شیر ها و پلنگها که حتی یک استکان شیر نمیخورند(به جز در دوران نوزادی) پوکی استخوان دارند؟ اتفاقا خیلی هم استخوان های سفت و سختی دارند. اینا فقط تبلیغاته برای فروش شیر.
این گزارش شما رپرتاژ آگهی تبلیغاتی واسه اتحادیه و صنف تولید کنندگان لبنیات بود
همون صنف قدرتمندی که قاضی پرونده پالم رو تنها چند روز قبل از ارایه حکم، برکنار کرد
کلا دست به تکذیب مسئولین حرف نداره یعنی اولین واژه ای که یاد گرفتن تکذیب (دروغ)است.آنهم با این سرعت بدون تحقیق ،آمارهای وحشتناک مریضیها را ببینید.اکثریت تولیدکنندها وکاسبها وجدان ندارند .از همان مبدا تا مقصد .مصرف کننده بی نوا را هدف قرار داده اند.
این کارشاس سخنانش را به "پژوهش های برخی اساتید دانشگاه" مستند می کند. بنابراین می توان از ایشان خواست نام این اساتید، زمان انجام پژوهش، شیوه انجام پژوهش و روش نمونه گیری و ... را بیان کرده و یا اینکه ما را به مجلاتی که این مقالات در آنها منتشر شده است ارجاع دهد. در چنین شرایطی آنگاه می توان ادعای ایشان را به لحاظ علمی بودن یا نبودن، ارزیابی کرد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
شما فقط سرچ کن افلاتوکسین در شیر چندین مقاله میبینید که همگی همین موضوع را تایید میکنن
بازهم تئوری توطئه راه افتاد. در مملکت ما و کشورهای عقب مانده مثل ما باید اتفاقات عجیبی بیفتد تا آنوقت عده ای بگوین آخ آخ. کی بود کی بود؟ با توجه به مصارف وحشتناک سم در کشاورزی، جا هیچگونه شک و شبهه ای نیست. جهت اطلاع، باغداران چند روزی قبل از چیدن انگور به آن سمی می پاشند تا دانه های خش شده بریزد و خوشه انگور زیبا به نظر برسد. این سم دقبقا به خورد مردم همیشه در صحنه می رود. سموم قسمتی از جیره روزانه ماست. یه همین خاطر اگر چیزی واقعا ارگانیک باشد ، ارزش دارد. البته به اسم ارگانیک کلاه سرتان نرود. دقت شود که هند آلوده ترین کشور دنیاست که تغذیه کننده اصلی ماست.
پژوهش های متعدد بر روی مقدار سرب موجود در شیر نیز نشان میدهد که میزان سرب در شیر دامهای در برخی نواحی ایران (که جملگی شهرهای بزرگ هستند) نیز بالاست. خاک بسیاری از مناطق ایران به صورت ذاتی آرسنیک به شدت بالایی دارد که فرآورده های کشاورزی مانند برنج را نیز خطرناک میکند و در مورد رامسر نیز به علت بالا بودن شدید و غیرمعمول میزان رادون، مصرف محصولات کشاورزی و دامی خوراکی و حتی پشم و پوست حیوانات این منطقه خطر ایجاد سرطانهای خون را بالا میبرد. متاسفانه در شرایط کنونی سلامت غذا و در نتیجه سلامت مردم از کم اهمیت ترین دغدغه های مقامات کشور است.
سلام. من پسرم مع=هندس صنایع غذای ست از وقتی رفت کارخانه برای کار عملی وتست واینجور حرف ها لب به هر غذایی نمی زد یوای یاوش به ما ها می گفت اینو نخرید اونو بخرید رفته بود با چشماش یدیده بود توی کامیون های مخصوص حمل شیر چه چیز هایی می ریزند که شیر مثلا از مشهد بیاد تهران وبعد بره بسته بندی وبعد توزیع شود وبعد و...تاریخ روی مواد غذایی همش کشک ست وخیلی حرفها زد ونمی شود گفت تازه اسادشون بهش گفته بود ببین اگر دیدی وگفتی بدون اخراجت می کنند اگر می خواهی بمونی تو کارخونه و...ببین ونگو زیرا همشون می دونند.