من هم بعنوان یه جنبش سبزی وطن پرست در تصدیق حرف دوستمون که گفت آمریکا با ایران 70 میلیونی طرقه، حاضرم جونم رو در راه سربلندی ایرانم بدم هرچند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
ناشناس
|
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
0
2
پاسخ
حال كردم ....دست و پنجتون درد نكنه بچه ها......
ناشناس
|
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
0
1
پاسخ
... و اعدوا لهم مستطعتم من قوه ...
خسروی
|
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
2
2
پاسخ
درود به روان پاک شهدا چه فکر کرده اند دشمنان کاملا ازقدرت بی نظیر نیروهای ایران اگاه ودرهراس0 این مملکت تارهبری بزرگ دارد ازهیچ قدرتی واهمه ندارد (خسروی)
ناشناس
|
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
2
0
پاسخ
اینا که عصبانی نبودن من که چیزی ندیدم
ناشناس
|
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
0
2
پاسخ
كشور هاي حاشيه خليج فارس بايد به دوستانشان تكيه كنند نه به امريكاي جنايتكار
ناشناس
|
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
2
0
پاسخ
یه سوال اگر شما دههای اول انقلاب را نگاه کنید یکی از ایرادات ما به آمریکا و ابرقدرتها هزینه های نظامی و هزینه مانورها بود و میگفتیم چرا پولهایشان را به آفریقا برای کمک به گرسنگان نمی فرستند ؟ حالا چی شده که ماهی یه بار مانور نظامی در اینطرف و آنطرف راه می اندازیم ؟ این خرجهای سرسام آور با آنهمه نیازمند چه در ایران چه در آفریقا چه معنی می دهد ؟ سالی یه بار قابل توجیهه ولی دم بدم یعنی چی ؟ البته خدا کنه این نظر در ذیل نظرات منتشره قرار بگیره شاید بفکر بیفتیم که کارمون درسته یا نه ؟