ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
آمریکا اقدار نظامی خارجی ایران را هدف قرار داد ایران نیز اقتدار نظامی خارجی آمریکا را باید هدف قرار دهد و نابود سازد(ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
تحلیل این اقا در خصوص نفت کاملا اشتباه است . امریکا از طریق نفت عراق که طبق قراردادهای نفتی در اختیار شرکتها و کارتلهای نفتی امریکایی قرار دارد این میزان صادرات را نشان می دهد که اصلا درست نیست . همچنین نفت شل یک دروغ بزرگ همانند دروغ امریکایی ها برای رفتن به کره ماه است ! امریکا فقط از فناوری استفاده میکند که نفت را در زمان ارزانی یعنی وقتی که حتی ایران هم می تواند نفت خود را بفروشد انرا خریداری کرده و ذخیره می کند و هنگام فروش در صدد است قیمت انرا بالا ببرد اکنون ذخایرنفتی امریکا پر شده است و دو سال است که به در و دیوار می زند که قیمت نفت را بالا ببرد . این تلاش نه فقط به نفع امریکا تمام می شود بلکه رقبای امریکا را از این لحاظ تحت فشار قرار می دهد کشورهایی مثل چین و ژاپن و اروپایی ها و البته روسیه که همواره در موقع بالا رفتن قیمت نفت همانند ایران در تحریم است تا به اقتصادش ضربه بخورد و قدرتمند نشود . تحلیل این اقا فقط در خصوص جنایتکار بودن امریکا درست است
علی حاج ملا حاجی
|
Germany
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
ستون نویس که نامی ندارد فقط با عکسی کراواتی با شما سخن میگوید(شاید از خبرنگاران الجزیره ای باشد) برای درست کردن ابرو متوجه کورکردن چشم نگردیده است.
این ستون نویس کلیه تصمیمات اقتصادی سیاسی کاخ سفید که پنتاگون اهرم اجرای آنست را به خواست یک فرد گره زده است. یعنی ترامپ اگر برود و «روزولت»، یا «جان اف کندی با دکترین ویتنامی خود»، یا «کارتر» و یا «اوباماستِ» آقای خاتمی، در کاخ سپید نشانده شوند میتواند ام.آمریکا کشوری با سیاست و اقتصادی دیگری که پسا آن دیگر جهان خوار نباشد، بوجود آید!
این از بن خطاست و دلایل اقتصادی و نیروهای درونی عمل کننده که آنرا ثابت میکند در بیش از یکسال پیش نویسنده ای در تابناک در پاسخ به آقای علی امیری فراهانی نگاشته است:
«پشت پرده تحریم نفتی آمریکا علیه ایران و روسیه در سوریه چیست؟/ آغاز جنگ نفتی ترامپ در سوریه؟» کد خبر: ۸۵۳۷۰۵ تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۴
در پایان چنین نگاشته است:
«ام.آمریکا باید بزودی مانند آلمان پس از شکست ننگین خود در استالین گراد از ساعت صفر شروع کند. در‌واقع خود بخوبی میداند که مرگش فرا رسیده است و این‌ گنده گویی های ترامپی تلاش مذبوهانه پیشا مرگی این نظام میباشد. »
که اکنون میتوان چند نکته را بدان اضافه کرد:
گذشت یکسال شواهد بیشماری را اکنون در اختیار قرار میدهد که نفت ام.آمریکا بینهایت نیست که آقای علی امیری فراهانی ادعا میکنند و در ثانی نه تنها بشکه ای ۴۰ دلار ارزشش پایین نمی آید بلکه سال بسال بهای متوسط آن بیشتر هم میگردد که گردیده است، آنهم بدلایل قوانین اقتصاد سرمایداری ساده و عدم جلوگیری از افت نرخ سود میباشد که اکنون حتی در بعضی از بانکهای مرکزیِ خصوصی منفی میباشد.
اینرا در حین بنزین زدن در سراسر کشورهای دنیا میتوانید دریابید. خواهند گفت کشور ایکس اینقدر مالیات بر آن بسته است و دیگری مقداری بیشتر یا کمتر. این در اصل قضیه تفاوتی ندارد، زیرا مالیات اخذ شده که بخشی از بهای کارمیباشد، صرف سازماندهی سازمان اجتماعی کار میگردد.(بهای کار= صرف هزینه برای بازتولید نیروی کار و بقای آن لازم است)
زیرا کشور های امپریالیستی چه غربی و چه شرقی در درازمدت مقدار حجم درآمد از طریق دلار ویا هر اسکناس دیگری برایشان تعیین کننده نیست، بلکه ماحصل کار مردم خودی و کشورهای تحت نفوذ خود که عمداً آن‌ها را عقب نگه میداردند و از ممیزه های مهم امپریالیسم میباشد را که از فروش نفت، گاز، بنزین... در اختیار خود و دیگر کالاهای نظامی با‌ارزش اضافه چند صد یا هزار برابری برای مدتی کوتاه، دریافت میکنند(کالای نظامی پس از مدت کوتاهی پریودی با آمدن مدرن تر آن ارزان میشوند) است که درصد چپاول آنان را تعیین میکند! (همیزیستی مسالمت آمیز و مسابقه تسلیحاتی «مسالمت آمیز» مابین ابر قدرتهای کنونی چه غربی و چه غیر غربی)
در مجموع کشورهای استعمارگر رویهم بدون وجود کشورهایی که تحت نفوذشان است و عمدا آنها را عقب نگه می‌دارند؛ زنده ماندن امپریالیسم سرکرده غیر ممکن میباشد.
ورودی های آن‌ها فقط قروضی است که روی کاغذ مانده و پنتاگون با نقشه ریزیِ سازمان سیا باید آنرا وصول کنند که دیگر به سادگی گذشته میسر نیست.
ما ایرانیها اگر مانند امروز که در سوگواری مرگ سردار سلیمان ملقب به حاج قاسم پشت یکدیگر قرار گرفته‌ایم، در اقتصاد و در سیاست عمل نماییم، این پروسه نابودی امپریالیسم ام.آمریکا بسیار بیشتر تسریع میگردد که با بقای نظام سرمایداری کنونی در ایران، بخصوص پله تکاملی کنونی آن، که نولیبرالیسم و یا اصلاح طلبی همراه با بانکهای خصوصی که در زمان آقای احمدی نژاد در محله آرژانتین مانند قارچ پس از باران میروییدند و نام اصولگرا برخود داشتند
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
آمریکا تهدید کرده به منافعش حمله بشه تمام صنایع نفت ایران را میزنه و این یعنی فاجعه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
خدا وکیلی؟ راس می‌گی؟ خودش گفت بهت؟
عزت الله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
سلام
باید با برنامه مقابل مثل کنیم یعنی همانطوریکه آنها فرمانده قدس ما وهمران اورا شهید کردند ما باید فرمانده سنتکام ( فرمانده ارشدنیروی آمریکایی در خاور میانه)وهمران او را بکشیم نه سربازان عادی آنها را تاکمی مر حمی باشد برای ملت ایران ومظلومین جهان خصو صا رزمندگان بی اد عا دوران دفاع مقدس. انشا الله
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
ایران بارها اعلام کرده است که هدف از توسعه نظامی فقط دفاع و موضوع بازدارندگی است. سلاح اصلی ایران ، توسعه عقیده ضد امپریالیستی در دنیاست که ملتهای جهان را به این باور رسانده که امریکا یک حکومت امپریالیستی در دنیا بوده که هدف آن فقط به یغما بردن ثروت ملتها و رفاه و آسایش برای ملت امریکا و آنهم فقط برای بخشی ار امریکاییهاست.
حال بعد از چهل سال جنگ ، تحریم ، فشار اقتصادی و .... باید نتیجه را دید. آیا امریکا همان امریکای 40 سال پیش است و یا اینکه بسیاری و ملتها و دولتها حتی متحدان خودش نیز او را قبول نداشته و رو به افول می دانند. همین ضحبتهای آقای سناتور بخوبی بیانگر این است که امپراتوری امریکا رو به زوال است ضحبتهای او را یکبار دیگر بخوانید

"فقط امپراتوری‌ها شهروندان خود را بی هیچ دلیل به مخاطره می‌اندازند و بدین ترتیب رهبران خود را در چرخه خشونت قرار می دهند. دونالد ترامپ اکنون رئیس جمهور دیگری در آمریکاست که در نوعی تله "این به جای آن" اسیر شده است؛ این همان شیوه و رفتار معمول "اول امپراتور" است."

و یا این جمله او:

"این استکبار امپریالیستی از نوعی است که به ندرت در تاریخ جهانی دیده می‌شود. بدون تردید اکنون همه چیز از کنترل خارج خواهد شد، زیرا ایران باید برای ترور سلیمانی تلافی کند و حتما می کند. در واقع دونالد ترامپ اکنون هر فرصتی را برای اجرای سیاست "اول آمریکا" که روی آن تاکید دارد، از میان برده است."

این که ایشان از امریکا بعنوان " استکبار امپریالیستی " و یا " امپراتوری " یاد می کند نتیجه اجرای یک فرهنگ طولانی مدت غربی است که خود این سناتور نیز در تشکیل آن نقش داشته است و حال که به پایان راه رسیده و صدای خرد شدن اسخوانهای آن را میشنود در تلاش است که آن را نجات دهد.
حال خود قضاوت کنید پیروز این میدان کیست ؟
پاسخ ها
علی حاج ملا حاجی
| Germany |
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
سپاس بیکرانِ علی بر شما
مطلبی که در نوشته من در بالا وجود دارد تکمیل نموده اید
در واقع سوال اصلی از این سناتور زمان دونالد ریگان آنست که خود شما در آنزمان نولیبرالیسم را سالن پسند کرده و تحویل مردم جهان با الفاظ بین‌المللی «جهان وطنی سرمایه داری... و گلوبلزاسیون» کردید. در واقع دونالد ترامپ میوه آخرین در خت نازایی گردیده است که سناتورهای آمریکایی در سه دهه و چندی پیش همراه همین آقای دیوید استاکمن آنرا کاشته و آبیاری کرده اند
دردمند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
خوش به سعادت سردار سلیمانی که حتی شهادتش هم، بلای جان دشمنان خدا شده...
واقعا چجوری یک انسان میتونه به این درجه از ارتباطات با خالق برسه؟ خوش به سعادتش
... یا لیتنا، کنا معک...
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
افراد درست کردار و درست پندار مرده آنها از زمان زندگی شان برای دشمنان بشریت خطرناک تر است.
بهمین جهت است که ولوله خاصی جهان را فرا گرفته است و تقریبا همه کشورهای استعمار گر خود را خراب کرده و نگران آینده خود و نفوذ خود در کشورهای عقب نگه داشته خود میباشند
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
یه حرف حساب با خود ترامپ:

آقای ترامپ لطفا برو یه فکری به حال اون دختر .... بکن ....

نمی خواد برا خاورمیانه نقشه بکشی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
این آقای به ظاهر دلسوز داره ایران رو به سمت جنگ و نابودی سوق میده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
اگر این متن اصالت دارد آدرس آن را ذکر کنید!
نظرات بیشتر