حسین کماسی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
افتخار میکنم که که بروجردی هستم و بار دیگر از شهر علم و اجتهاد و ایثار همچنین فرزندهایی به ایران تقدیم شده اند.
لیلا گودرزی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
با تشکر از ابراز لطف شما هموطنان عزیز و قدر شناس ،عموی عزیزم سراسر زندگیش وقف ایثار واز خود گذشتگی بود وحقش هم غیر از این نبود که خداوند زمینه بزرگترین صحنه عشق و ایثار را برایش فراهم نماید.او جانباز بود اما هیچگاه کسی از او ناله ای نشنید و تا اخرین لحظه عمر کوتاه و پر برکتش مشغول پرستاری از مادر پیرش بود.ضمنا از همکاران محترم پزشک که درصد جانبازی این بزرگوار را 20% اعلام نموده بودند! کمال تشکر را دارم ،عاشقان واقعی غیر از خدا با کسی معامله نمی کنند.
اكبر اقبال مجرد - بوشهر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
اين سفر كرده درس عشق و دلدادگي را در مكتب حضرت امام (ره) آموخته بود و بي مدعا حق دانش آموزي را ادا كرد روحش شاد و يادش گرامي باد
غلامعلي شريفي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
به نام خدا: با سلام واحترام؛ اكثر مردان بي ادعاي خدا در دوران دفاع مقدس از بين ما رفتند ،فقط اندكي از آن عاشقان ودلسوخته گان باقي مانده اند كه قسمتي جانباز وقسمتي هم بسيجيان مخلصي هستند كه خداوند متعال خواست آنها بمانند ونظاره گر وضعيت بعد از جنگ باشند. جانبازان عزيز كه يكي يكي به خواست خدا به معشوق ابدي خود مي پيوندند وبسجيان عاشق نيز با مشاهده وضعيت موجود به عناوين مختلف كه خداوند متعال برايشان مقدر كرده است به معشوقشان مي پيوندند. همه ما مي دانيم كار عشق وعاشقي كشيدن مشقت است و اين است كه عشق را زيبا وعاشق را مبرا از گناه ميكند .خداي تبارك وتعالي هيچكدام از عاشقان خود را با بار گناه به ديار ابدي نمي فرستد چون آنها را دوست دارد.
چه سبكبار وغريبانه مي روند اين مردان بي ادعا وعاشقان دلسوخته از دست ريكاران ومنافقان كج كردار!!روحشان شاد.شهداي عزيز ما شرمنده شما هستيم نتوانستيم دست آورد وخواست شما را اجابت وتحقق بخشيم. وضعيتي پيش آمده است كه به هيچ چيز شباهت ندارد، نه ميشود گفت اسلامي اسلامي است ونه ميشود گفت اسلامي نيست ، اما بي بندوباري وهرج و مرج زياد است نامحرمان و رياكاران بيشتر از دوستاران نظام هستند.
زهره
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
عالي بود مطلب تاسير گذاري بود.اميدوارم به گوش اون دسه از آدم هاي سرد و يخي كه ارزش اين قشر رو به فراموشي سژردن برسه
هاله
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
تا نیایی زین تن خاکی نجات /سجده نتو ان کرد بر آب حیات &خدا رحمتش کنه و به بچه هاش صبر بده
گودرزی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۴
یاران چه غریبانه رفتند از این خانه ...هم سوخته شمع ما هم..
عمو جون شهادتت مبارک