تنها راه اینکه ایران از تهدیدات هسته ای که جان مردم عادی را در خطر قرار می دهد اینه که ایران سلاح هسته ای داشته باشه وگرنه وقتی یدونه تو تهران بیفته،تهران به تاریخ پیوند میخوره
باسلام بنده به نوبه خود به اسراعیلیها می گویم با این یاوه گویی ها هیچ غلطی نمی توانید بکنیدتا خون دربدن داریم از ایران عزیزمان درسایه رهبر فرزانه دفاع خواهیم کرد
در همان لحظه شروع جنگ در هر متر مربع از خاک اشغال شده توسط اسراییل یک موشک با کلاهک ۱۰۰۰ کیلوگرم فرو خواهد آمد. به موشکهای سوریه و لبنان و غزه هم هیچ نیازی نداربم.
هی یارو ما هم با عراق و حزب الله لبنان و سوریه و یمن و روسیه و چین، میلیونها موشک میریزیم رو سرتون در ضمن امارات و بحرین را هم تصرف میکنیم بعدشم یه چایی روش میکشیم بالا.
به عنوان کسی که به روحانی رای دادم اعتراف می کنم روحانی سایه جنگ رو به سر ایران گسترش داد. اگر دولت قدرت مبارزه با تورم رو داشت و نمی زاشت تحریم به ملت فشار بیاره ملت هم اینجوری قایق خودشو سوراخ نمی کرد تا اسراعیل هم جرعت کنه تهدید کنه.اعتراف می کنم اگه تیم اقتصادی و سیاسی نظام اندازه تیم سپاه قدرت داشت امروز حتی نیازی به برجام هم نبود و به راحتی از برجام خارج میشدیم اونوقت می دیدید که این غرب خواهد بود که به التماس میوفته .این ها فقط یک قانون رو می فهمن اونم قانونه زوره ! کوتاه بیایی باید تا اخر عقب نشینی کنی.