شلیک اسراییل به ایران به معنای پایان اسراییل خواهد بود. البته بد نیست با توجه به این تهدیدها موضع ایران در مورد عدم تمایل به در اختیار داشتن سلاح هسته ای تغییر کند. ما باید در اسرع وقت به حیات اسراییل پایان بدهیم. حمله پیشدستانه تنها راه حل است. باید بعد از یک ضربه سنگین موشکی حزب الله کار را روی زمین تمام کند.
عربستان و امارات رو Snapp یا tap30 هم میشه تصرف کرد!
در خصوص اسرائیل هم کافیه یه تلفن به سید حسن نصرلله بگیرم و قبل ازین که تماس رو قطع کنیم آسمان تلاویو پر از موشک میشه.
نتیجه برآوردهاشون بعد از شرایط آبان ماه ایرانه این حرفا. اینکه ایران درگیر مسائل داخلیه و الان زمانیه که میتونیم اون چیزی که میخوایم رو به دولت کلید ساز (و در واقع کل ملت) تحمیل کنیم.
البته ببخشید بی ادبی میکنم تابی جون ...
لطفا خفه شو اگر تو با این ادعا میخواهی با کمک عربستان و امارات، ایران را بمباران کنی ما به تنهایی تو و کشور تو و هر کشور ناخلف دیگر را از صحنه روزگار و جهان حذف میکنیم.