چقدر جالب که همه موافق این تحریم هستند قشنگ مشخصه چقدر عصبانی هستند از قطع شدن اینترنت
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
چون نمی دونن چه بلایی قراره سرشون بیاد
این حرکت قطعا مقدمه راه اندازی اینترنت داخلی خواهد شد
چیزی که چند ساله دنبالش هستند و الان بهانه خوبی براش پیدا می کنن
چقدر خوشحال شدن بعضی ها!!!
این همون چیزیه که آقایون میخوان
اینترانت ملی رو راه اندازی میکنن
شماها دستتون از اینترنت کوتاه میشه برای اینها که اهمیتی نداره
همین اول صحبت یه چیزی رو عرض کنم خدمت افرادی که نگران کسب و کار خودشون هستن و یا نادانسته و از روی ناآگاهی دارن خوشحالی میکنن بابت این درخواست تحریم احتمالی .
دوستان عزیز ، هیچ کسب و کاری ( حتی درصورت قبول این درخواست و اجرایی شدن اون ) متضرر یا نابود نمیشه چون دور زدن این تحریم ، یک راه حل ساده داره که در ادامه بهش اشاره میکنم .
فرض بر اینکه این درخواست قبول و اجرایی بشه ، در اونصورت ، دسترسی کاربران داخل ایران به سایت هایی با پسوند IR به هیچ عنوان قطع نمیشه و مثل سابق بهشون دسترسی خواهید داشت ، بلکه فقط دسترسی کاربران خارج از ایران به سایتی با پسوند دامنه IR که فضای میزبانیش ( هاست یا سرورش ) در خارج از کشور باشه قطع میشه که با یک جابجایی ساده میزبانی از خارج به سرورهای میزبانی داخل ایران ، این مشکل هم رفع میشه و از خارج کشور هم میشه به این سایتها دسترسی داشت ؛ پس بنابراین با اجرایی شدن این تحریم ، هیچ بانک و سایتهای مهم دولتی که 99درصد اونها ، میزبانیشون در داخل کشور هست ، قطع نخواهد شد ( نه از داخل کشور نه از خارج کشور )
بدترین تحریم در حوزه کسب و کارهای آنلاین کوچک و متوسط ، اینه که سایتهای ایرانی ، از نتایج جستجوی گوگل حذف بشن که دود این تحریم هم ، فقط توی چشم مردم عادی و کسب و کارهای ایرانی خواهد رفت ، نه بانکها و سایتهای دولتی و ... ؛ که البته در اینصورت ، خود گوگل هم شاید متضرر بشه و کمی از اعتبارش رو از دست بده که امیدوارم هیچوقت این اتفاق نیفته .
تقصیر دولته ک هواس دشمنارو به سمت اینترنت کشوندن، اصلا قبل از اینکه امریکا بخواد نت رو تحریم کنه دولت خودش پیشقدمی کرد و نت رو رو خودش تحریم کرد امریکام گفت اصلا چرا به ذهن خودمنرسید نت رو روشون ببندم خخ
این حرکت قطعا مقدمه راه اندازی اینترنت داخلی خواهد شد
چیزی که چند ساله دنبالش هستند و الان بهانه خوبی براش پیدا می کنن