آیابهترنیست نمایندگان ملت بخودبیایندوبامردم صاف وصادقترباشند؟، خدارحمت کنه مدرس رابمنزل که می آمدجلوراه گزارش مجلس رابرای مغازه دامحل بیان میکرد، میگفتندآقای مدرس مشهدی حسین چه کارداره به مجلس وسیاست؟میفرمودند:ایشان موکل بنده است(اومرابمجلس فرستاده)، من بایدگزارش کارم رابه ایشان بدهم؛آیاالآن چنین است؟؟!!.
هر چه سریعتر باید رابطه مردم با مسئولان بهتر از قبل شود و اعتماد بیشتر به آن برگردد، دولت نمی تواند هم با دشمن خارجی درگیر شود و هم با مردم خودش رابطه قوی نداشته باشد.
نگاه کن وضع ما از همین بی اهمیتی هاشروع میشه
مثال دقیقش همین تبلیغات خود تابناک
اول اومدین بالا وپایین یه تبلیغ گذاشتین کسی چیزی نگفت
دوباره اومدین بالا و پایین صفحه به جای 1 تبلیغ 2تا تبلیغ روی هم گذاشتید که کلا شد 4 تا تبلیغ بازم کسی چیزی نگفت
حالا جدیدا اومدین وسط صفحه هم تبلیغ گذاشتین و باز هم کسی چیزی نمیگه
کل صفحه شده تبلیغ، اینم شد سایت خبری؟ برای خوانندگانت ن احترام نمیزارید
این یه مثال کوچیک در زندگی ما حالا شما برو تا ااااا عملکرد نماینده مجلس، دیگه اون... وقتی مطالبه گری نداشته باشیم چیز بدیه
کل صفحه شده تبلیغ، واقعا یکم به خوانندگان سایتتون احترام بزارید
بلا، پایین
اول بگم نتم وصل شده و دیگه اعصابم آرومه و از تابناک متشکرم که واقعا توی این ده روز سنگ تموم گذاشت و کامنتهایی از ما مردم منتشر کردید که شخصا خودمم فکر میکردم غیر قابل انتشاره. خلاصه یک دنیا ممنون از همتون.
در مورد کیفیت انتخابات مجلس با صحبتهای آقای صادقی موافقم. یکی از بزرگترین مشکلات همین مجلس فعلی این بود که تقریبا تمام بزرگان جناح اصلاح طلب توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدند و اونها مجبور شدند برای تکمیل لیستهای انتخاباتیشون کسانی رو وارد صحنه کنند که هیچ سابقه ی خاصی در عرصه قانونگذاری و حتی اجرایی و قضایی هم نداشتند. از طرفی با توجه به شرایط اون زمان و رضایت مردم از دولت روحانی و برجام و امید و .... اکثر لیستهای منتسب به این جریان فارغ از اینکه اسم چه کسانی داخلش بود رای آوردند و نتیجش این مجلسی شد که میبینیم شخص بزرگی مثل دکتر توکلی رای نیاورده و بجاش افراد گمنامی صندلی های بهارستان رو اشغال کردند که مثل کارمندان جزء ادارات مدام به ساعت نگاه میکنند که کی میتونن برن خونشون و دنبال تعطیلی و مرخصی و ورزش صبحگاهی در صحن(!) و چک کردن پیامهای تلگرامشون در مجلس هستند و اصلا متوجه جایگاهی که درش قرار گرفته اند نیستند. ضربه ای که این غریبه ها به مجلس زدند باعث شد تا حتی اگر نمایندگان دوره بعدی همگی از نخبگان کشور باشند باز هم باید وقت بسیار زیادی رو صرف بازگرداندن حیثیت و اعتبار و قدرت مجلس کنند تا از ته امور لااقل به میانه ی امور بازگردد. مسئله بعدی هم عملکرد دولته. یک واقعیت اینه که مردم عادی فرقی بین نمایندگان مجلس و دولت و قوه قضائیه و نهادهای انتصابی نمیبینند و همه رو به اسم مسئولین یا حکومت در نظر میگیرند. در نتیجه ناکامی دولت در اداره صحیح مملکت و وضعیت بلبشو دو سال اخیر بدون شک مستقیما در میزان مشارکت مردم تاثیر سوء خواهد داشت. در نظر داشته باشید که وفادارترین قشر جامعه نسبت به حکومت ٬ قشر فقیر و تا حدودی متوسط جامعه بودند که همیشه در راهپیمایی ها و رای گیری ها و مناسبتهای دیگه حضوری پررنگ داشتند اما متاسفانه در دو سال اخیر بیشترین بی عدالتی ها و لطمات اقتصادی رو همین قشر زحمتکش متحمل شده اند و جلپی چشم دولت و مجلس مورد ظلم و ستم دلالان و سرمایه داران و حتی خود دولت قرار گرفتند و نباید زیاد چشم به راه حضور میلیونیشون در صفوف رای گیری بود. تیر خلاص هم که خود دولت با همین نحوهی اجرای سهمیه بندی بنزین زد که با نهایت بی تدبیری و بی سلیقگی و بیفکری به گونه ای اجراش کرد که علاوه بر نارضایتی ناشی از گرانی شاهد درگیری و اغتشاش و کشته شدن هموطنان و قطعی طولانی و بی دلیل اینترنت بودیم و بعید میدونم با توجه به فاصله ی کوتاهی که تا انتخابات داریم بتونیم روی فراموشی مردم حساب باز کنیم و قطعا میزان مشارکت رو باز هم بشدت کاهش خواهد داد. خلاصه مگر اینکه معجزه ای بشه و موضوع هیجان انگیزی در سطح کشور اتفاق بیفته تا صف ها مثل همیشه شلوغ بشن. قطعا شورای نگهبان میتونه نقش مهمی ایفا کنه و با تایید صلاحیت منفصفانه تر و کاندیداتوری افراد شناخته شده و محبوب جناحهای مختلف که توانایی بیرون کشیدن مردم از خونه هاشون رو دارند ٬ مشارکت رو افزایش داد.