ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
بنظرم بهتره شما فعلا بیش از این اظهار فضل نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
مجلس این دوره هیچ کاره است و عملکرد خود را در قضیه بنزین با رفتار و روش کاملا منفعلانه خویش نشان داد.ان ها نشان دادند که دنبال رای مردم هستند و راهی جز سکوت اختیار نکردند ،زیرا می دانستند که باید از سد شورای نگهبان بگذرند و تاِییدیه شورا مهم است و نه رسالت و و کالتی که از مردم بر گردن دارند و بابت ان قسم خورده اند.مطمئن باشند که اگر بنزین با بی کفیتی ایشان دویست درصد افزایش قیمت داشته ،رای مجلس نیز به همین میزان ریزش خواهد داشت.کاش چنین مجلسی اصلا نبود.حیف از کلام امام خمینی که فرمودند مجلس در راس امور است ،ایا این همان مجلس مد نظر ان بزرگ مرد با شرافت و ازاده است؟ باری بر گرده مردم سنگینی می کرد،اقایان سرباری نیز عیدی دادند و مجلس نیز ،جز معدودی ،قصه بافتند.عجیب رای لاریجانی بود در این همهمه که حتی به افرادی که وی را در مجلس برگزیده بودند نیز هیچ ارزشی ننهاد.خودتان هم در این دوره به یکدیگر احترام نمی گذارید!!!!!!!!!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
چرا همیشه مردم باید متضرر بشن؟؟؟
وطن دوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
جناب مطهری شما نمی خواد نگران دوران سخت مردم باشی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
حضور لاریجانی در تصمیم گیری سهمیه بندی بنزین توسط سران قوا آنهم بدون اینکه از طرف نمایندگان مردم وکالتی داشته باشد جدید ،نوبرانه و بدعت به شدت بدی بود.با این کار کل انتخابات، خودش و وجود مجلس زیر سوال رفت.!
هر چند که منتشر نمیکنید چون مردم حق دارند انتقاد کنند !!!خخخخ
ارش
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
آقا مطهری یک سوال کلی دارم از محضرتان مجلس به چکار مردم و جامعه میآید وقتی هیچ کاره و در حد نمایش هستش . برای جامعه مردم هزینه اضافی هست حقوق شما عزیزان
پیمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
فقط مردم مقاومت کنن ؟؟!! چهل ساله داریم مقاومت میکنیم از جنگ بگیر تا گرانی و بدبختی و بیکاری و هزار مصیبت دیگه پس آقازاده هاتون چرا مقاومت نمیکنن ؟ بسه دیگه بسه هر روز یه انگی به مردم میچسبونید ، خب تا کی ؟ تاکی؟ مردم تو تامین مایحتاج اولیه موندن خود من به خدا قسم چهار ماه یک ریال بهم حقوق ندادن چکار باید بکنم بچه من با مقاومت سیر نمیشه با نون سیر میشه بچه منو با مقاومت ثبت نام مدرسه نمیشه با پول ثبت نام میشه داروخانه به بچه من با مقاومت کردن دارو بهش نمیدن چرا هیچکی درد ما رو نمیفهمه چرا؟ به کی پناه ببریم از دست شما؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
اخه مجلس عملکردی نداشته که این اقا بخواد در موردش حرف بزنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
تابناک چرا نظرات را نمیگذاری؟ چه شده نکند از سران قوا اخطار گرفتی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
جناب مطهری حالا فکر کن دولت100لیتر بنزین هم برا شب عید داد خدا وکیلی مشکل مردم الان 200هزارتومان است و اگه200هزارتومان باشه خانوادهای که فاقد خودرو هستند چی؟ دولت سختی رو تحمل میکنیم اما بدتر از آن مجلس موج سوار رو باید تحمل کنیم
نظرات بیشتر