دولت از حربه شوک استفاده کرد چون چاره ای نداشت به جز اینکه کسری درامدش را از جیب مردم برداره. حالا این شوک چی بود؟ افزایش سیصد درصدی یکی از تاثیرگذارترین و سودآورترین اقلام در اقتصاد. دولت میدونست این شوک بزرگ باعث هرج و مرج و اعتزاض در جامعه میشه اما راه مقابله با آن را میدونست. این که یک شوک بزرگتر به جامعه داده بشه تا شوک اول کمرنگ تر بشه و به فراموشی سپرده بشه. که اونم شوک ضروری ترین ابزار این روزها در دنیا یعنی اینترنت بود. به قول ضرب المثل معروف مون: به مرگ بگیر تا به تب راضی بشه.
تابناک عزیز، چجور در صورت انتشار نظرم، بهم ایمیل میزنی و منو مطلع میکنی؟ من آدم عادی هستم و ژن خوب و اینترنت ندارم ک ایمیل م رو چک کنم، عزیزم.... یه کفتر نامه بر بفرس برام... البته اگه اگه، نظرم رو منتشر کردی...
کاش این مردم، برای شما، نصف مردم سوریه و لبنان و...ارزش داشتن... همون کشور های ظالم رو ک نام میبرید، اینترنت رو برای مردمشون، قطع نکردن!
اگر طیفهای اصول گرا و اصلاح طلب با هم مشکل دارن، اگر برخی می خوان دولت را ناکارآمد جلوه بدن تا در انتخابات آینده خودشون به دولت برسن.... اینها به ما مردم چه؟ دعوای شماها برای خودتان باشد. زندگی ما را آرام نگه دارید
من یک استاد دانشگاهم
در هفته ای که گذشت نسخه نهایی مقاله ام را بارها برایم فرستاده بودند که ببینم و نتوانستم ای میلم را باز کنم تا این نسخه را در یک فرصت محدود ببینم و مقاله ام احتمالا از چاپ خارج شد.
دانشجویم از شهرستان به خاطر یک فایل پی دی اف پایان نامه به تهران آمد.
کار جستجو و طراحی ازمایشات که همگی وابسته به اینترنت بود هم بماند که اصلا انجام نشد.
این از ضررهای وارده به من در هفته ای که گذشت.
مسلما ضرر به کسب و کارهای اینترنتی و دانش بنیان به مراتب بیشتر بوده است
دو سه نفر از استادان همکار من هم مثل خود من در هفته ای که گذشت به این نتیجه رسیدند که با این رفتارتوهین آمیز ایران جای ماندن نیست.
خواهش می کنم یا منتشر کنید یا به دست شورای امنیت ملی برسانید.
با تمامی تصویری که از حضرات داشتم ، ابدا تصور قطعی کامل اینترنت یک کشور برای ۷ روز رو نمیکردم . بزرگواران سوار بر خر قدرت بدانند که تمام سنگرهاشون بین قشر بسیار بزرگی از افکار عمومی فروریخته .. حالا هم که تازه این اصطلاح " شبکه ملی اطلاعات "یاد گرفته اند و روزی ۱۰۰ بار تکرار میکنند