دادن پول نقد به مردم یه اشتباهه متاسفانه دولت داره سیاست های دولت قبل که هرگز مورد تاییدش نبودن رو دوباره اجاره میکنه.
پول کمی که تاثیری تو زندگی مردم نداره ولی تاثیرش توی اقتصاد زیاده
به جای صدقه دادن به مردم ، برای اقشار کم درآمد به ویژه اهالی مناطق محروم ؛ امکانات محیا کنند
اقای سخنگو چه بدتر که گفته اید 52 در صد خودرو ندارند پس معلومه که52 در صد محتاج 48 در صد در جابجایی هستند که با گران شدن بنزین لا اقل 50 در صد کرایه اضافه میشود در صورتی کسی که خودرو دارد برایش فرق نمی کند
سخنگوی محترم دولت قرار نیست بچه دوماهه و یکساله و پیرمرد 90 ساله خودرو داشته باشن
قرار نیست هر خانواده ای چند تا خودرو داشته باشید
اگر اینها را لحاظ کنید میشه مثلا 10 درصد خانوارها خودرو ندارن نه اینکه 53 درصد مردم خودرو ندارن
هر 4سال قیمت بنزین به جهانی نزدیک میشود اما دلار بالا میرود و بعد دوباره بنزین ارزان است دوباره قیمت بنزین بالا میرود بنظرم کنترل بازار ارز تا نباشد این کارها مسخره است
آقا اینترنت رو وصل کنید تا الان من ده ملیون بخاطر قطعی اینترنت و دسترسی نداشتن به معاملاتم ضررکردم با اون خبری که تو آخربن خبر راجع به ارز های دیجیتال شنیدم . ...
سلام : ایران با ۸۰ میلیون جمعیت، سالانه ۶۹ میلیارد دلار از بیتالمال را برای یارانه انرژی هزینه میکند و از این نظر رتبه اول جهان را دارد ! در همین حال کشور چین با یک میلیارد و پانصد میلیون جمعیت سالانه ۴۴ میلیارد دلار بابت یارانه انرژی هزینه میکند! یعنی ۱۹ برابر ما جمعیت دارد ولی ۲۵ میلیارد دلار کمتر از ایران برای یارانه انرژی هزینه میکند! تعجبآور که چه عرض شود؟ تاسفآور نیست؟!
- این ۶۹ میلیارد دلار از بیتالمال هزینه میشود، یعنی از جیب همه ملت بیرون میرود، چه مصرفکنندگان بنزین و چه کسانی که بنزین مصرف نمیکنند! ضمن آنکه افراد عادی یعنی تودههای عظیم مردم، در مقایسه با صاحبان ثروت، میزان مصرف بسیار کمتری دارند. این نکته گفتنی است که مطابق آمار موجود ۵۰ درصد یارانه انرژی را ۳ دهک ثروتمند جامعه ایران مصرف میکنند.
- به عنوان نمونه در سال ۱۳۹۷، بودجه عمرانی کشور ۶۲ هزار میلیارد تومان بود و در همان سال ۹۷۰ هزار میلیارد تومان بابت یارانه انرژی هزینه شده بود. یعنی ۲۰ برابر بودجه عمرانی کشور که باید صرف آبادانی و عمران میشد، برای یارانه انرژی مصرف شده است!
- میزان مصرف بنزین در ایران دو برابر میانگین جهانی آن است.
- روزانه به طور متوسط ۳۰ میلیون لیتر بنزین از کشور قاچاق میشود، چرا که بهای آن در کشورهای همسایه چند برابر قیمت بنزین در ایران است( به نقل از روزنامه کیهان مورخ 27/8/98).
- بر اساس عقل سلیم ومحاسبات منطقی کارشناسان اقتصادی بنا به هردلیلی اگر سهمیه بندی و قیمت بنزین و فرآوردهای سوختی افزایش نیابد،معضل ترافیک پیچیده تر،آلودگی هوا و مرگ و میرناشی از آن بیشتر وبیشتر،قاچاق سوخت بیشتر ،مصرف بی رویه سوخت و بنزین وحشتناکتر می گردد منتهی در کنار افزایش قیمت سوخت دستمزد حقوق بگیران نیز برای ارتقای قدرت خرید آنان قطعاًبایدافزایش یابد.
نرخ هر لیتر بنزین در عربستان ۶۲۰۰ تومان، در امارات ۶۴۰۰ تومان، در افغانستان، ۷ هزار تومان، پاکستان ۸ هزار تومان، ترکیه ۱۳۲۰۰ تومان و در کشورهای پیشرفتهای مانند هلند و سوئد ۲۰ هزار تومان و در ترکمنستان حدود ۵ هزار تومان به پول ما فروخته میشود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
تو هم که مثل رئیس جمهور یک قسمت از ماجرا رو میگی
قیمت بنزین همه جا گرونه درست ولی نسبت به درآمدشون چطوره؟
چرا مصرف خودروهاشون رو مورد بررسی قرار نمیدی؟
چرا اصلا این مرزای ما که مثل رود کارون داره ازش سوخت قاچاق نمیشه رو نمیگی؟
م کسایی
||
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
آفرین
روزی که این مسایل را متوجه شویم وضعیتمان بهتر میشود .
پول کمی که تاثیری تو زندگی مردم نداره ولی تاثیرش توی اقتصاد زیاده
به جای صدقه دادن به مردم ، برای اقشار کم درآمد به ویژه اهالی مناطق محروم ؛ امکانات محیا کنند