حمزه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
قطعی اینترنت در این دو روز تنها اثر منفی داشته است و بس. چه کسی پاسخگوی ضرر و زیان وارد شده به مردم است؟ این تصمیم شورای امنیت کشور دقیقاً مصداق «آمد ابروی طرف را درست کنه زد چشمش را هم کور کرد» است. آیا می‌دانید این قطعی اینترنت چقدر باعث نارضایتی شده است؟ قطعاً نمی‌دانید چون اگر به تبعات تصمیم نادرست خود آگاه می‌بودید، هرگز چنین کار نمی‌کردید. فکر نمی‌کنید دسترسی به اینترنت بخشی از همان امنیت و آسایش جامعه است که ادعای آن را دارید؟!
ملیکا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
ازتون‌ متنفرم.
بنام خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
از زمان قطعی اینترنت تلفن مشتری و تماس نداشتیم. چرا؟ چون مشتر ها از طریق گوگل پیدامون می کردن! به والله اجاره خونم مونده عقب! دنبال یه مشتری بودم یه پیش پرداخت بگیرم اجاره خونه رو بدم. امیدم ناامید شد با این داستان. کاش میشد رفت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
قطع اینترنت اشتباه ترین کار ممکن در این برهه زمانی بود . اعتماد مردم رو نابود کرد . باعث شد همه بدبین بشن به نظام و اسلام .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۳۰
تا امروز خوشبین بودی؟
افشین سمردیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
لااقل یک برنامه مرورگر می ساختید مثل گوگل که در چنین زمانهائی بشود جستوجوکرد و می توانستیم سایتهای ایرانی را دنبال کنیم . درحال حاضر آدرس سایت های ایرانی را نداریم . و فقط با داشتن آدرس آنها می توان به آنها وصل شد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
چرا به عصر حجر برنمیگردیم بزرگان ما در ان زمان سوار الاغ میشدند نه پورشه و بنز...
یک بدشانس که محل تولدش ایرانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
اول از همه برای خودم متاسفم که توی ایران بدنیا اومدم. دوم هم بیشتر متاسفم که توانایی رفتن از این کشور رو ندارم.
کارم و زندگیم همش با اینترنته. چند روزی سفارش ندارم فروشندمو گفتم بدون حقوق بره خونه تا خبرش کنم!
قطعا اگه وصل نشه من و امثال من هم باید بریزیم بیرون تا از حقوق اولیه مون دفاع کنیم.
مهیار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
اون 5 درصدی که اینترنت دارن از کجا اوردن ؟ 95درصد نا امنن؟
یک دانشجوی بدبخت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
این روزها چیزی جز مرگ آرزو نمیکنم.
توی سی سالگی هر روز ارزوهام کوچکتر میشه. الان ارزوم در حد وصل شدن اینترنت اومده پایین.
مقالتم باید میفرستادم رفت هوا
دانشگاه و رسال دکتری و همه چیز رفت و نابود شد
جوونیمون رفت الان عمرمونو دارید میگیرید
سپردمتون به خدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
تابي جان خواهش ميكنم يه كاري بكنيد فقط اينجا ميتونيم حرف بزنيم. همه جا بسته و قطع هست آخه مردم چي كار كنند؟ اين رفتار با مردم درسته؟؟؟؟؟
نظرات بیشتر