ما جوونها چه گناهي كرديم كه اين آب و خاك رو دوست داريم و داريم اينجا فعاليت ميكنيم تمام كسب و كارهاي ما يا خوابيدن يا از بين رفتند تعهدات ما نسبت به كارفرماهامون هم هست.
به اون مسئول یکی حالی کنه اونی که توی خیابون هست با منی که الان داخل شرکت وخونم نشستم و دارم کار میکنم فرق میکنه الان من لنگ شده کارم نه اونی که داخل خیابون هست اون نیاز به نت نداره برای همین رفته بیرون من نیاز دارم چرا حالیتون نیست همه ملت نرفتن بیرون
اولاً اگر دولت واقعاً مدعی حمایت از قشر متوسط ( که عملاً چیزی از آن نمانده) و قشر ضعیف در رابطه با گرانی بنزین هست میتونه همزمان یکی فروش بنزین به غیر از درون باک خودرو را به هر نحو وبا هر دلیلی ممنوع کنه و از طریق دوربین های پمپ بنزینها با متخلفان برخورد کنه دوماً قیمت بنزین با توجه به نوع خودرو تعیین شود و مثلاً برای خودرو های زیر 200 میلیون تومانی ایران خودرو و سایپا بنزین 1500 تومانی ، برای خودروهای از 200 میلیون تا 1 میلیارد تومان بنزین 5000 تومانی و برای خودروهای بالای یک میلیارد بنزین 10000 تومانی تعیین و اجرا کنه این خودرو ها رو هم همه میشناسن . اینجوری افراد ثروتمند باید پول بیشتری بدن و نکته بعد اینکه وقتی در اخبار رسانه های دولتی و نظام مثل همین تابناک میخوانیم و می شنویم که تعداد افراد معترض بسیار کم هستند اما در عمل می بینیم در یک اقدام بی سابقه سطح دسترسی مردم به اینترنت نزدیک به 48 ساعت محدود و قطع شده ، این یعنی فقط دروغگویی مسئولین مملکت در مورد تعداد معترضین. یعنی شورای عالی امنیت ملی (شاک) از ترس چند صد معترض اینکارو کرده ؟؟ یا اینکه قضیه فراتر از اینهاست و یک اجتماع گسترده چند میلیونی در کشور بسان انقلاب به وجود آمده مه مسئولان از ترس عواقب آن دست به چنین کار ترسومابانه ای زده اند؟