تابی جان مملکت تو اعتراضه .گزارشت کو ؟نکنه شما هم نمیبینید
h
|
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
0
0
پاسخ
مگه برای شبه مدیرانی که با پارتی و رانت پشت میز هستند و خرج خانواده هاشون رو اونور اب میدن حقوق کم میشه؟میان تعدیل از پایین ترین رده که کارگری هست شروع میکنند.
ناشناس
|
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
0
0
پاسخ
تاریخ چین را مطالعه کنید چین در سال ۱۹۷۷ که کفگیرش به دلیل سیاستهای اشنباه به ته دیگ خورد مجبور شد انقلاب اداری انجام دهد تمام مدیران و کارمتدان دولت مجبور شدند دوباره امتحان بدهند و صلاحیت آنها مورد بررسی قرار گیرد و ۱۶ ملیون کارمتد اضافه هم در چین کنار گذاشته شدند اگر نفت نباشد ایران هم باید همین کار را بکند
شهباز
|
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
1
1
پاسخ
پنج سال مملکت رو همین شکلی تحویل بنده بدین بعد اون جز ۲۰کشور اول دنیا تحویل بگیرین
تابناک به رییس جمهور بگو کلید روبیاره تحویل بده!!
سعید
|
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
0
2
پاسخ
خوب نهادها که بودجه خاصی ندارند
قشنگ بگو حقوق بگیر باید سی درصد کاهش دستمزد داشته باشند
مسعود
|
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
0
0
پاسخ
تو راست میگی تابناک. امروز خبر دیگه تو مملکت نبوده.
یه لحظه فکر کنید تا کی؟
واقعا تا کی؟
ناشناس
|
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
0
1
پاسخ
اصلا تحریمها اثر نداشته. امریکا رو به افوله . دلار دیگر قوی نیست و ما تحریمها را پشت سر گذاشتیم . ما توانستیم. ما چون توانستیم باید بودجه کشور را نصف کنیم. چون توانستیم.
ناشناس
|
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
0
2
پاسخ
دسترسی به سایت های خارجی قطع شده. اینترنت ملی شده و غیر ملیش قطعه. تا شما باشید دیگه یک شبه بدون اطلاع قبلی بنزین رو گران نکنید. اگر شما نماینده مردم بودید اونها رو در جریان تصمیمات خود قرار میدادید. ولی با این کار ثابت کردید نماینده مردم که نیستید هیچ، از خدا مشروعیت گرفتید و هیچ نیازی به مردم ندارید.
محمد
|
|
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
1
1
پاسخ
یک پیشنهاد دارم که به گوش دولت برسونید. طرح گروه های علوم پزشکی و تخصصی افرادی که با سهمیه ازاد(صرفا سهمیه آزاد، نه سهمیه تعهد محروم) قبول شدن رو بهشون بفروشید و مدرکشونو بدید جبران کسری بودجه کنید. با توجه به افزایش و تعداد سهمیه های مناطق محروم ( تقریبا فقط ۳۰٪ ورودی تخصص سهمیه ازاد هستن و بقیه سهمیه های دیگر هستن) مطمنن مشکلی پیش نمیاد. در کنارش میتونید سربازی رو هم بفروشید و تا حدی مشکل بوجه ۹۹ بدون دعوا و اعتراض حل میشه.