رئیسجمهور خاطرنشان کرد: گویی در گوش بعضیها پنبه است و هر چه ما میگوییم آنها میگویند مذاکره چه خاصیتی دارد، بعد از مذاکره به جای یک میلیون بشکه نفت، دو میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه نفت صادر کردیم. میلیاردها دلار به کشور آوردیم. هر ماه یک میلیارد دلار از پولهای خود را آزاد کردیم قطعنامههایی که آمریکا برای آنها ۲۰ سال زحمت کشید را مثل بت تخریب کردیم، سرمایه خارجی جذب شد؛ البته وقتی شرکتهای خارجی به کشور آمدند عدهای نگفتند این شرکتها آمدند، اما وقتی شرکتها رفتند آنها میگویند چر این شرکتها رفتند؟
بله. افرادی که در داخل و خارج ناراحت از بهبود اوضاع و روابط بودند. و این بهبود داشت به نام اعتدالگرا و اصلاح طلب و ظریف تموم میشد. طبیعی بود که نذارن به سرانجام برسه. حتی به قیمت کوچیک شدن سفره ی مردم.
واقعن اگه کشور ومملکت ما دارای قانون است باید در مورد این حرف اقای ریئس جمهور جلسه ونشست سریع گرفته شود اگه مدارک وحرفهای ایشون دارای دلیل مدرک وصحیح است تصمیم واقدام سریع همراه با گزارش عمومی اقدام شود در غیر این صورت علت ودلیل بیان اینگونه حرفهاروشن بشه این واقعن ظلم ست که هم بابت برجام نافرجام اینقدر مردم سختی کشیدن ونتیجه ای نبردن وجدا ازهمه مقصر وتقصیرها بیفتد گردن گروه یا مردم