يعني تاحالا هركي مي خواست وام ازدواج بگيره ضامنش كارمند بانك بوده !!! مگه چندتا كارمند بانك تو ايران داريم و يا همه آشناي بانكي دارن !!! به خبري كه داديد مطمئنيد ؟
ناشناس
|
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
0
پاسخ
صداقت!!! دنبل چی می گردی ها؟؟؟ الان تو جمله سازی هم این جوری میگن: داشتم با تلفن حرف می زدم صدا قطع شد!!!!!!
ناشناس
|
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
0
پاسخ
آقا زودتر اسکناس 1 میلیونی رو هم چاپ کنید قال قضیه رو بکنین!
حسین حسینی
|
|
۰۹:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
0
پاسخ
1- باید در موقع حذف صفر واحد پول کشور هم یکی شود. داشتن دو واحد پول (ریال و تومان) با ضریب 10 هیچ منطقی ندارد و به نظر می رسد یک اشتباه تاریخی است. با توجه به اینکه واحد ریال در بعضی کشورهای دیگر هم استفاده می شود، پیشنهاد می شود تومان به عنوان واحد پول ایران انتخاب و ریال به کلی حذف شود.
2. پیشنهاد این است که 4 صفر کسر شود تا 10000 ریال فعلی بشود یک (تومان جدید) این کار دو مزیت دارد اول اینکه در حال حاضر هم مردم به هزار تومان می گویند یک تومان و جا افتادن موضوع و محاسبه آن برای مردم بسیار ساده است. دوم اینکه واحد پول ما (تومان جدید= هزار تومان فعلی) با دلار و یورو و بسیاری از ارزهای دیگر در یک حدود قرار می گیرد.
ناشناس
|
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
1
پاسخ
دوست عزیزی که نظر داده ای کاهش نرخ تورم به معنی کاهش قیمت ها نیست. اگر نرخ تورم از 25 درصد به 10 درصد کاهش یابد به این معنی است که هنوز قیمتها سالانه 10 درصد افزایش می یابد. با کاهش نرخ تورم نباید انتظار کاهش قیمت داشته باشیم یا فکر کنیم ارزش پول ملی دیگر کم نمی شود - چرا جانم با تورم 10 درصد هم سالانه 10 درصد از ارزش پول ما کاسته می شود و نیاز به اسکناس های درشت تر داریم
iran
|
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
0
پاسخ
هدف ديگري كه تا پايان سال انشاءالله به آن دست خواهيم يافت تبديل كردن پنج هزار توماني به پول خرد است.
دولت و بانك مركزي
ناشناس
|
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
0
پاسخ
چاپ اسکناس درست روشن ترین دلیل وجود تورم شدید است. لطفا بیش از این به شعور مردم توهین نکنید.
ناشناس
|
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
0
پاسخ
ميگم چرا ارزش واحدهاي پولي مثل پوند، دلار، ريال عربستان و... كم نمي شه؟
رضا
|
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
0
0
پاسخ
اعلام نرخ تورم 10 درصدي از سوي عاليترين مقام بانک مرکزي(رئيس کل آن) ، واقعا با چه منطق و هدفي صورت مي گيرد. واقعا جاي بسي تاسف است.