این همه قتل، سرقت، زورگیری، کیف قاپی، تولید و توزیع مواد مخدر، اختلاس، ارتشاء و و و و و و و و
اون وقت عزیزان نیروی انتظامی با معضل عظیم سگ گردانی درگیرند. واقعن خدا قوت بزرگوران. ما ملت از روی شما شرمساریم
ناشناس
|
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
3
52
پاسخ
دغدغه های پلیس:
۱- سگ گردانی ۲- بی حجابی ۳- برخورد با تجمع کارگرانی که حقوق نگرفته اند ۴- برخورد با خانم هایی که می خواهند به ورزشگاه بروند.
تخلفات موتور سواران زورگیری خرید و فروش مواد مخدر کیف قاپی سرقت از منازل و مغازه ها و... که اصلا جرم حساب نمی شوند!!!!
AMIR
|
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
4
40
پاسخ
خوب اگر سگ رو خواستیم ببریم دکتربا هواپیما ببریم؟
ایرانی
|
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
2
32
پاسخ
طبق چه قانونی و چه تبصره ای نباید سگ در خودرو باشد؟ پس اگر سگی دچار بیماری شود چگونه به کلینیک برده شود؟
ناشناس
|
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
3
30
پاسخ
پس چطوری سگ را به نزد دامپزشک ببریم؟ با اتوبوس یا مترو؟
ناشناس
|
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
2
26
پاسخ
یه سوال از رییس پلیس محترم پایتخت
برای جابجایی سگها اگر نیاز به دکتر باشه باید چکار کرد؟. برای جابجای انها از نقطه ای به نقطه دیگر در شهر چکار باید کرد؟؟؟ اگر با خودور نمیتوان حمل کرد چکار باید کرد؟ بنده هم با توجه به برخی اتفاقات از بردن سگها به معابر عمومی و پارکها مخالفم ولی باید فضایی در اختیار باشد. همیشه نمیشه صورت مسئله پاک بشه . باید به فکر راه حل هم بود.
ازگارد
|
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
3
26
پاسخ
طرف چطوری سگش رو ببره دامپزشکی؟ با آمبولانس؟
افشین
|
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
2
28
پاسخ
نیروی محترم نظامی: اگر با نگهداری سگ مشکل ندارید لاقل بدانید سگ حیوانی است که باید از محیط خانه در طول روز بیرون برده شود و به اصطلاح گردش کند. سگ نیاز به بیمارستان دارد، سگ را گاهی نمی شود تنها گذاشت خانه باید با خود برده شود، همه اینها نیاز به حمل توسط خودرو دارد. آخر نمی شود که همه چیز رو ممنون است اعلام کنید و نگویید چه کنند. پس جای مناسب در هر محله برای اینکار اختصاص دهند.
اون وقت عزیزان نیروی انتظامی با معضل عظیم سگ گردانی درگیرند. واقعن خدا قوت بزرگوران. ما ملت از روی شما شرمساریم