بیشترین مزیتی که باندهای قدرت پزشکان برای آنها فراهم کرد اینبود که بامحدود کردن تعداد ظرفیت دانشجویان پزشکی باعث شدتادردراز مدت نسبت تعداد جمعیت به پزشکان مورد نیاز بسیارزیاد شدکه این موجب مشکلات بسیار برای مردم وکم بودن تعداد پزشکان ودرنتیجه خود نابغه پنداری مفرط پزشکان موجود شد!!
انگار که سقف آسمون شکاف برداشته واین معجونهای نخوت وخودپرستی روبه زمین فرستاده.
با سلام و احترام
بنده چندین مطب مراجعه کردم در شهر تبریز متاسقانه بانک سرمایه اومده در مطب ها خود پرداز گذاشته تا مردم پول را از آنجا نقدی برداشت کنند و می گوییم کارت بکشیم می گویند خراب است و کار نمی کند و اگر پزشکان محترم از قوانین پیروی نمی کنند بایستی مطبشان را پلمپ کنند پولهای هنگفتی که از بیمار و مریض با استفاده از پاسکاری بدست می آورند متاسفانه در کشورهای خارجی خرج می کنند قبل از واریز حقوق کارمندان و کارگران دولت محترم اول مالیات را اخذ و سپس حقوقا پرداخت می شود در ضمن اگر آنها تن به قانون نمی دهند بایستی ظرفیت دانشگاهها را (رشته پزشکی) افزایش دهند و زیر نظر وزارت علوم قرار بگیرند در ضمن اگر کمبود دکتر داریم می توانیم مثل سابق از هندوستان و سایر کشورها پزشک با دستمزد کم وارد کنیم خدا شاهد است با این اقدام هم مریض کم می شود و هم اینکه هزینه های بیت المال کم می شود
به نظر من کشور خیلی به پزشک نیاز نداره! امثال من هم اشتباه کردند پزشکی خوندن! جالبه در کشوری که فساد مالی مانند سرطان تمام وجودش را گرفته "پزشک" متهم درجه یک "فساد مالی" شناخته می شه! و از آنها می خواهند به قانونی که نمایندگان ل وضع کرده اند تن دهند. البته برنده این جنگ قطعا دولت خواهد بود و البته بازنده " مردم". چون پزشکان ثابت کرده اند خیلی اهل جنگ نیستند.
بنظر من ، هر صنفی که در مقابل کارت خوان متصل به شبکه مالیاتی مقاومت و فرار میکند، مالیاتی 2-3 برابر از شغل معادلش ( هم صنفی اش) گرفته شود تا اینقدر صغرا و کبری برای شانه خالی کردن ، نداشته باشد.
راهکاری که کشورهای توسعه یافته برای جلوگیری از بزرهکاریهای متعدد قشر پزشکان در نظر گرفتند غالبا عبارتند از:
1. پزشکی و شغلهای مرتبط حقوق بگیر دولت باشند مانند معلمان
2.خدمات درمان و پزشکی بیش از 90 درصد با بیمه است و تعرفه های حداقلی را بیمه و دولت تعیین میکنند و بیمه ها با نظارت شدید دریلفتی پزشکان را کنترل میکنند
3.وضع مالیات بسیار سنگین بر حرفه ها و صنوف مرتبط با پزشکی
4.خارج کردن پزشکی و در مان از حالت بازاری
5.نظارت شدید بر رفتار و عملکرد پزشکان
6.نصب مدیران خارج از حوزه پزشکی بر تمامی ارکان اداری رده بالا و میانی
7.وضع دستورالعملهای آنلاین جهت ویزیت و در مان بیمار
8.اجبار ثبت آنلاین تمامی وضعیت بیمار از ویزیت تا دارو و درمان
9.بالا بردن اجباری سرانه دانشجویان پزشکی
10.در تمامی کشورهای دنیا آموزش پزشکی در دست وزارت علوم و با صلاحدید جامعه شناسان و مدیران خبره انجام میشود و پزشکان تنها نقش معلمی و نهایتا مشاوره در این سیستم دارند
باید قانون گذار این ظلم و تسلط بی معنای پزشکان اغلب ناتوان علمی را بردارد، ظرفیت را آزاد و آنها ملزم به قانون کند و به این شانتاژ بازی آنها توجهی نکند.
در رابطه با تمدید مهلت ثبت نام ،مشکل از جانب سامانه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی میباشد که در ستون اسامی شرکت های پشتیبان کننده ،نام سداد الکترونیک درج نشده بود و پزشکانی که از کارتخوان های بانک ملی استفاده میکردند ،امکان ثبت نام مقدور نبود ،پس از اولین تمدید این مشکل رفع شد ،البته مشکل دیگری پیش آمد ،که تخصیص کد ۱۶ رقمی سخت افزاری دستگاه کارتخوان بود که شرکت های پشتبانی کارت خوان های بانکی ازجمله سداد الترونیک با سازمان امورمالیاتی زیر ساخت لازم برای تخصیص این کد ۱۶ رقمی سخت افزاری برای هر دستگاه را تخصیص ندادهاند و باتوجه به تمدید مجدد تا ۱۵ شهریور هنوز این کد به پزشکان ابلاغ نشده که بتوانند در مهلت قانونی در سامانه الکترونیکی ثبت نام کنند ،مشکل عدم هماهنگی سازمان امور مالیاتی وشرکت های الکترونیکی پشتبان کارتخوان های موجود در سیتم بانکی هستند.ضمنا تا کنون هیچ مودی حقیقی سامانه فروششان به سامانه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی وصل نشده که دومین نشان پزشکان باشند ،بطور مثال صنف طلافروشان نتنها مالیات واقعی عملکردشان راپرداخت نمی کنند ،بلکه در اجرای قانون ارزش افزود میزان ۹٪ فروش طلا نیز از خریدار بات ارزش افزوده میگیرند وبه حساب سازمان امور مالیاتی بطور فصلی واریز نمیکنند ،وسازمان امور مالیاتی به مافیای صنف طلافروشان زورش نمی رسد و به ۲٪ مالیات ابراز ی طلا فروشان به جای پرداختد۹٪ دریافتی از کل بهاء فروش که از ما مشتری بدبخت دریافت نموده ،سازمان امور مالیلتی به مبلغ جزئی توافق کرده است،بجای آنکه حالا طلا فروشان ۹٪ دریافتی را پرداخت نمی کنند ،این قانون را نباید به این صنف تسری دهد ،تا پول یامفت از جیب خلق الله نصیب آقایان نشود،خبر گزاری محترم لطفا بادانش ومهارت فنی ،صحبت های آقای ظفرقندی را نقد کنید ،اگر قرار است در این شهر مست گیرند ،باید هرآنکه هست گیرند ،در این صورت جامعه پزشکی در ته صف خواهند بود ،نه اینکه زور دولت ومجلس به پزشکان میرسه ،پس اول یقه پزشکان را بگیرند ،که سلامت مردم سرکار دارند.
صدیقه خانم دو ماه یکبار میره ارایشگاه ۶۰۰ تومن خرج می کنه ولی سه سال یبار میره دکتر با پادرد وکمردرد و... چهل تومن میده میگه این دکترا دزدن ادم رو می چاپن. وقتی انتظارات مردم از دکترا فقط زیبایی وپوشانندن زشتی های صورت وتخلیه چربی و.. برای روکم کنی همسایه باشه اخرش اینه .خداییش چند نفر توفامیلتون دماغ خوکی هستند بلطف دکترا؟؟؟؟؟؟
شکی نیست که نظام ژزشکی باید زیر چتر قانون قرار گیرد
دادش ژزشکی که از مالیات فرار میکنه مطمن باش و شک نکن که مریض برایش مهم نیست مهم جیبشه و بهتره با سخت گیری عدالت در جامعه برقرار شده 15 میلیارد دلار در سال پول طرح سلامت رفت جیب پزشکان هم تورم ایجاد هم شکاف طبقاتی و هم رفتند مسافرت خراج از کشور هزینه شد
انگار که سقف آسمون شکاف برداشته واین معجونهای نخوت وخودپرستی روبه زمین فرستاده.