ولی خودمونیم وقتی یک اثر اینچنینی با عجله چاپ بشه مطمئنا یه چیزایی از دست پدید آورنده اش در می ره که بعضی مسائل پشت پرده را افشا می کنه
ناشناس
|
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
ديگه اون دوره كه با چهارتا حرف و نوشته عده اي از راه به در ميشدن گذشت ديگه مردم به حدي رسيدن كه احتياج به دايهاي بهتر ازمادر ندارند خودشان سره را از ناسره تشخيص ميدن پس بهتره خودتان را با نوشتن و جواب دادنها خسته نكنيد و به حق جلوه ندهيد .
ناشناس
|
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
ببین از یک کتاب چندین صفحه ای 4 تا غلط پیدا کردین چرا قیصریه رو آتیش می زنین. خبرتون سفارشی بوده دیگه اینو که خداوکیلی خودتون میدونید دیگه بعدم همین کارو خودتون اگر می خواستین انجام بدین چفدر هزینش می شد با 30 میلیون انجام می دادید ضمن اینکه بخش اعظم این پول احتمالا برای چاپ رفته و آخر اینکه 30 سال هیچکس یه همجین کتابی در نیاورده حالا شما در بیار بدون غلط ما قول میدیم کتاب شما رو بخریم که تحریف هم نشیم همه می دونن که شما بی غرضین دیگه!
ناشناس
|
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
البته در اينكه شما لاك غلط گير هستين شكي نيست .
اما جواب دادن به سوال اول آنها كه شما پس از 16 ماه توانسته ايد چند اشكال ( حتي املائي ) بگيريد قابل تامل است . كه نشان دهنده دقت شما نيست ...
ضمنا مديريت اتوبوسي از اول انقلاب بوده و شرايط باز سياسي كنوني هم مطمئنا در هيچ يك از دولتهاي قبلي وجود نداشته مگر اينكه بخواهيد روز را شب جلوه دهيد . پس اگر شما دلسوزانه نقد مي كرديد بايستي همان زمان كه اتفاقات ناگواري رخ مي داد ( سياسي - اجتماعي - فرهنگي - چپاول و ... ) همين انتقادات را مي كرديد . مگر اينكه بگوئي كه قبل از دولت حاضر هيچ اشتباهي در زمينه هاي ذكر شده صورت نگرفته است ( يا به اين واقعيت كه فضاي سياسي و نقد در ايران بسيار وحشتناك بوده اقرار كنيد كه مي دانم هيچ وقت اين كار را نمي كنيد )
پس زبان به دهان گرفته و بيشتر به كارهايتان تفكر كنيد كه بعدا در مورد شما هم قضاوت خواهد شد .
لطفا كامنت را چاپ كنيد
ناشناس
|
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
جوابتون خوب بود
باید با بعضی ها مثل خودشون باشید
محمدرضا
|
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
به نظر من اصلا ارزش جواب دادن نداشتن. درضمن تابناک خیلی باحالی، ممنون
عبداله عبداله
|
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
یک بازی بچه گانه است (دعوا دعوا سر مربا )ترا بخدا به داد تولید در این مملکت برسیدتا کی می خواهیم با کلمات بازی کنیم اگر همه دلسوز این نظام و مملکت هستیم ب حل مسائل و مشکلات زیر بنایی و معیشتی مردم همت گماریم.
ناشناس
|
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
کدام جریان سیاسی در این چند سال در هر حوزهای که آغاز به کار کرد، بیتالغزل معارفه اش نفی کامل گذشته بود؟
ناشناس
|
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
از اين دست تاريخ سازي ها زياد اتفاق ميافته اين اقا انگار از تواضع و پذيرش اشتباه بويي نبرده است مثل بقيه اين جناح و گروه
ناشناس
|
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
0
0
پاسخ
دوست عزیز چرا به این سایت باج ندادی که اینطور بی حیثیتت کنن ؟ مگه نمی دونی که تابناک =Godfather . اینها هرجا که بوی پولو می شنون ، اینقدر موس موس می کنن تا مجبور بشی کف دستشون بذاری و گرنه طشتتو میندازن