فعلا دشمنان ملت نه آمريکا و انگليس بلکه لابيگران و رانتخواران متصل به قدرتي هستند که با انحصار و احتکار و زدن جيب ملت و مصادره کارخانجات و مراکز توليدي بنام خودشان جامعه را به فقر و بيکاري و فساد کشانده اند ملت همه اينها را شناسايي کرده اند و دشمن درجه يک ملت اين عده هستند.
آنچه در شرایط فعلی به نظر میرسد چیزی جز یک بازار گرمی سیاسی و شاخ و شانه کشیدن خارج از رینگ توسط آمریک و متحدانش بیش نیست. ما معتقدیم آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت . دیگر هیمنه قدرت ریخته است . این ادعاهای واسطه گری فقط برای تحقیر بیشتر آمریکا توسط روسیه انجام میشود و فکر میکنم حتی ارزش خبری هم ندارد
وقتی مقام معظم رهبری مذاکره با شیطان بزرگ را منع می کنند، هیچ مقامی حق مقدمه چینی برای مذاکره رسمی یا پنهانی با آمریکا را ندارد.... این را در کله اتان فرو کنید.
گفتگوی متمدن سزاوار انسانهای متمدنه
امثال ترامپ و بولتون و BB و MBZ با خوی شیطانی و به ناچار در حال زیست با لباس آدمی هستند.
دنیای امروز ما هم مثل اون داستان معروف سخت محتاج پسر بچه بازیگوشی است تا فریاد لخت بودن اونها از لباس آدمی رو فریاد بزنه و خفته ها رو بیدار کنه.
اگر قانونی در دنیا حاکم بود بایستی جانیان حیوان صفتی مثل ترامپ و بولتون و نتانیاهو و نوچه های منطقه ای شون به واسطه جنایت های بیشمار علیه بی گناهان در دادگاه های جنایتکاران از آنها رونمائی می شد