یادم میآید یک کشوری بود فکر کنم زیمبابوه به همین بلا مبتلا شده بود. یعنی تورم افسار گسیخته و دائما صفرها روی پول ملیشان می زاییدند و آنها هم ابتدا همین کارها را می کردند. اما بعد دیدند حریف تورم نمیشوند و اقتصاد ندارند و کاملا ورشکسته شده اند کاملا رها کردند. صفرها از بس زاد و ولد کردند اسکناس شده بود پرورشگاه صفر. بعد هم تورمشان رسید به نهصد هزار.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
6
48
پاسخ
مگه مواقت و مخالفت ما تاثیری هم داره؟
ناشناس
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
5
35
پاسخ
تابناک بیا نظر سنجی را به شکل رای گیری راه بنداز و درصد بده ، نه اینکه مملکت بیان پیام بدن. البته پیام هم بد نیست اما باید بنظرم رای گیری رت به شکل بله و خیر راه بنداز تا همه بعد از رای دادن نتیجه انتخابات را ببینند.
نیما
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
5
46
پاسخ
معلومه که نه، اینجوری میخان بگن تورم همش روانیه در صورتی که هیچ برنامه ای برای اصلاح اقتصاد و بانک ها ندارن. فقط هزینه اضافی از جیب مردم بابت ناکارامدی خودشون تو مدیریت اقتصاد کشوره!
ناشناس
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
57
7
پاسخ
موافقم
مولا
|
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
3
44
پاسخ
مشکلی از مردم و مملکت حل میکنه؟ اصلا مهمه که مردم موافقن یا مخالف ؟ آیا جایی هست که مردم مخالفتشون رو با چنین طرح هایی اعلام کنن؟ و آیا اگر مردم مخالف باشن تاثیری در
تصمیم گیری مسئولین داره؟
سید رضا
|
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
4
40
پاسخ
عوامل متعددی در کم شدن ارزش پول ملی و افزایش تورم تاثیر دارند ! حذف صفر ؛ یک مسکن کم اثر بوده و در آینده اثرات منفی بیشتری خواهد داشت !!
داود
|
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
5
41
پاسخ
فکر نان باشین خربزه آبه
ناشناس
|
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
8
41
پاسخ
مخالف باز یک راه در رو باسه خودشون درست میکنن مردم همیشه باید ضرر کنن