آقای رئیسی از وقتی قاضی القضات شدند خیلی چیزها عوض شده در حد فقط حرف اصولا ایشان فقط از آرمانشهر صحبت میکنند و میگویند خوبه که اینجوری بشیم و دیگر هیچ باید گفت آقای رئیسی این جامعه دیگه ظرفیت شعار بیشتر از این رو نداره ها و البته باید به صدا و سیما تبریک گفت اصولا آقای رئیسی رو بعد از انتخاب ایشان به سمت قاضی القضات ابتدا و راس بیشتر اخبار نمایش میدهند اصولا تلاش دارند که ایشان رو مقدم تر از رییس جمهور یا بهتره بگم نظر مردم یا رای مردم نشان میدهند قبلا هم کامنت گذاشتم نمیدونم چه تلاش عجیبی داره این مجموعه و بسیاری از این دست که هر چیزی که به مردم ارتباط داره رو ناپخته و دارای آینده ای شوم نشان بده و در مقابل انتسابات رو بسیار الهی و در حد ایجاز نمایش بده باید به عرض همه رساند که به پیر به پیغمبر ما ملت شاید زورمون نرسه تکلیف زندگی و کشور و آیندمون رو مشخص بکنیم ولی نادان و جاهل نیستیم اینجوری که اصرار به نشان دادنش دارید
اقتصاد ایران در دهه ۵۰ را با کشورهایی چون کره جنوبی و مالزی و سنگاپور مقایسه کنید اصلا در برابر ایران دیده نمی شدند کفش ملی تولید ایران به آمریکا صادر می شد درآمد توریستی ایران از صادرات نفتش بیشتر بود و اکنون پس از گذشت چند دهه کشوری مثل سنگاپور با ۵ میلیون جمعیت و مساحتی نصف جزیره قشم چندین برابر ایران درآمد دارد یا کره جنوبی که فقط شرکت سامسونگش به اندازه کل صادرات نفت ایران درآمد دارد اما مدعیان پیشرفت کشور هیچوقت به این پرسش جواب نمی دهند که اگر کشور پیشرفت کرده است پس چرا اقتصاد کشور هنوز بر پایه خام فروشی و نفت فروشی است؟ چرا کشورهایی که از ایران به مراتب عقب بودند و هیچ نفت و گازی نداشتند الان به مراتب از ایران جلوترند؟
بهتر که پول ندارین. اون موقع هم که پول بود همه پول دارو رو عملا خودمون میدادیم بیمه کمکی نمی کرد. آدمی که به پولش نمیرسه همون بهتر که پولی نداشته باشه.